“Kul plass med super burger!”
Anmeldelse av Nah Nah Bah

Nah Nah Bah
Bestill bord
man. 7.10.
20:00
Vurdert som nr. 54 av 544 Restauranter i Lagos
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Veldig kul restaurant med god atmosfære og gjennomført karibisk tema. Vi spiste nachos til forrett og burgere til hovedrett. All maten var veldig god, og burgerne trolig de beste vi har smakt! Service og betjening var også topp. Restauranten er populær og det er ganske trangt om plassen, samt høy musikk, så om man vil spise mat i fred og ro bør man velge noe annet.

Takk, Quest32327152348
Selmo55, Owner på Nah Nah Bah, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2022

Thank you for your review - much appreciated!

One love!

Anmeldt 17. april 2022 via mobile enheter

Veldig kult sted! Dro dit alene en søndags ettermiddag og ble godt tatt imot av hyggelige servitører. Spiste en Toucan Burger og den var nydelig. God kombo med ananas! Og ikke minst utrolig gode potetchips . Kan virkelig anbefale dette stedet

Dato for besøk: april 2022
Takk, Siri222
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Etter anbefaling fra andre gjester gikk vi hit og de holder hva de lover 👍 burgeren er fantastisk men potetene er fabelaktig gode og ulikt alt annet vi har spist . At de i tillegg lager gode drinker er en ekstra bonus 👍

Takk, Bikersfromstavern
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

En av de beste burgerne jeg har satt tenna i! Kult lokale, med vennlige servitører gjorde denne matopplevelsen helt prima!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, johnerikhus
Anmeldt 22. juni 2017 via mobile enheter

Omg DEN BURGEREN altså!! Vota til topp 50 burgere, men ble på min topp 1.
Gode drinks, stedet har ganske sjarm, og veldig flinke kelnere

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, mariannes51

Reisende som så på Nah Nah Bah, så også på

Har du vært i Nah Nah Bah? Del dine erfaringer!