“Nydelig mat!”

Kjøkken: Portugisisk
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig, utsøkt mat. Beste lamme-rett jeg har spist på lenge! Også behagelig med erfarne servitører. Anbefaler restauranten på det varmeste !

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Smette_17
António Gomes, Proprietário på Don Sebastiao Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2023

Muito obrigado pelo seu comentário
Gomes

Anmeldt 12. juli 2019

Vi fikk anbefalt denne restauranten av hotellet. Måtte vente i ca 15min før vi fikk bort utendørs, men det var det verdt. God smakfull mat, hyggelig serviceinnstilt betjening og fantastisk lokale(verdt ta en tur inn for å se vinkjelleren)!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, torildrogne
António G, Proprietário på Don Sebastiao Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2019

Muito obrigado

Antonio Gomes

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Spiste middag her på en anbefaling. Vi bestilte begge cataplana. Servitørene var oppmerksomme og effektive, det vi fikk mye mat. Men skalldyrene var ikke godt nok vasket og følgelig var det sand i maten. Ikke bare en bit med sand, som man kunne tilgitt, men hver eneste bit var med sand... maten ble stående for å si det sånn. Heldigvis fikk vi servert store, fulle vinglass. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Marte L
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Etter så mange gode anmeldelser lå forventningene høyt. Begge voksne klinte til med indrefilet, medium stekt. Dette kunne vært gjort bedre. Biffen var stekt på alle kanter, tørr rundt og ikke en anelse av rød inni. Allikevel smakte det godt og sausene var veldig gode.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, MortyBlack
Anmeldt 2. juli 2017

Nydelig mat og absolutt verd et besøk. Middag var litt over snittet,men det som toppet det hele var desserten. Fantastisk god og kaloririk.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, ole t

Reisende som så på Don Sebastiao Restaurante, så også på

Har du vært i Don Sebastiao Restaurante? Del dine erfaringer!