“Alle i familien fornøyde!”
Anmeldelse av Casa Do Prego

Casa Do Prego
Vurdert som nr. 37 av 544 Restauranter i Lagos
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Tok litt tid å få bord men maten var vert å vente på. Vi spiste kylling, vegetar og 2 forskjellige kjøttretter. Alle var kjempegode. Eplesangria var også veldig god.

Takk, Taruholm

Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat. Koselig bar på taket. Serverer både tapas, kjøtt og tunfisk samt gode cocktailer.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, May-Britt O
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Gikk hit pga den høye ratingen. Vi spiste tapas til lunsj. Det smakte ok, men ikke fantastisk. Litt avmålt betjening. Takterrassen var dessverre stengt.

Takk, Svend Ø
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Anbefaler virkelig dette stedet. Vi tok noen drinker og spilte kortspill på den koselige takterrassen mens vi ventet på bord. Fikk servert maten på rekordtid og den smakte fantastisk.

Takk, FridaMD
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk middag, kjøttet var perfekt stekt, folkene som jobbet der var virkelig serviceinnstilt. 10 / 10!

Takk, C3403MQthomasv

Reisende som så på Casa Do Prego, så også på

Har du vært i Casa Do Prego? Del dine erfaringer!