“Nydelig mat!!!”

Kjøkken: Belgisk, Portugisisk, Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Vi var to familier som spiste her. Vi bestilte ulike typer blåskjell, og noen bestilte tenderloin. Alt smakte nydelig! Servitøren var hyggelig og smilende til tross for at vi var litt kaotiske.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, bealyNorway

Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Dette er annerledes enn hva jeg har besøkt tidligere. Konseptet er gin og blåskjell, i forskjellige varianter. Liker du ikke noen av delene vil jeg anbefale deg å gå et annet sted. Elsker du derimot blåskjell, er dette stedet for deg. Ekstremt billig, og hurtig, men bestill bord om du vil sikre deg. Om du ikke har bestilt må du komme tidlig, og selv da kan det være vanskelig.

Takk, 595trudeb
Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Enkelt konsept som er perfekt gjennomført, med gode råvarer og gode smaker. Har også kjøtt, noe barna våre satte pris på. Prøv også desserten!

Takk, Marit S
Anmeldt 22. juli 2016 via mobile enheter

Var litt skeptisk til gin da vi ankom, men fikk hjelp av de ansatte til å velge en supergod og frisk gin med tonic og bringebær, nydelig! Kjæresten min drakk en frisk versjon med lime.
Vi spiste noen kjempegode friterte muslinger til forrett, med sweet-chili dip og majones, anbefales! Men stor porsjon hvis man ikke deler på forretten.

Til hovedrett spiste jeg thai-blåskjell, og kjæresten min spiste chili-blåskjell. Alt var veldig godt og smakfullt, men chili-blåskjellene ble noe i overkant sterke for vår del.

Til dessert delte vi en nydelig kake med sitronsorbet og flambert marengs på toppen. Nam!

Dette stedet anbefales på det varmeste! De ansatte var oppmerksomme og hyggelige, og stemningen avslappet. Husk å bestill bord på forhånd, her er det såpass populært at en ikke bare kan stikke innom!

Takk, KristinD1231
Anmeldt 9. juli 2016 via mobile enheter

Hyggelig service, og veldig god og spesialisert mat. Maten kom fort på bordet, lav pris og kule lokaler gjorde opplevelsen flott.

Takk, IngridT476

Reisende som så på Moules and Gin, så også på

Cascais, Lisbon District

Har du vært i Moules and Gin? Del dine erfaringer!