Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende bra”
Anmeldelse av Ghandi Palace

Ghandi Palace
Reserver med
Ghandi Palace er ikke tilgjengelig for det valgte klokkeslettet. Velg et annet tidspunkt, eller søk etter restauranter med ledig kapasitet.
Tidspunktet du valgte, har allerede passert.
Vurdert som nr. 27 av 632 Restauranter i Cascais
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Skinnet kan bedra er vell beskrivende for denne restauranten. Utrolig god indisk mat for en rimelig penge! Verdt å besøke :)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anja S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (543)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 543 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2016

Er du glad i indisk mat, MÅ denne restauranten prøves! Kjempe god mat, naanbrødene var perfekte, masse folk og god stemning! Anbefales.

Dato for besøk: juni 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KatrineH90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

God resturant med rimelig meny,Peshawari naan (sweet nan med kokos og rosiner) må bare prøves.Stedet er populært og godt besøkt.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Henry S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2015 via mobile enheter

Svært bra mat og meget serviceminded betjening. Kan absolutt anbefale et besøk. Første besøk på indisk restaurant i Cascais etter å ha søkt på Tripadvisor. Kunne ikke ha vært bedre.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Sverre T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2014 via mobile enheter

Rimelig fantastisk;-). Dette er en restaurant jeg virkelig vil anbefale. Dette er andre kvelden vi spiser her. Maten var hel suveren enten det var Indisk eller Italiensk. Betjeningen likeså. Ligger i ett av smugene i Chiado. Terningkast 6 :-)

1  Takk, Kjell Arne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ghandi Palace, så også på

 
Cascais, Lisbon District
Cascais, Lisbon District
 
Cascais, Lisbon District
 

Har du vært i Ghandi Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din