Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin utsikt”
Anmeldelse av Baiuka Grill Restaurant

Baiuka Grill Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 126 Restauranter i Estoril
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 29
Kjøkken: Portugisisk, Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. desember 2018

Her satt vi og nøt solnedgangen. Vi fikk god service fra en hyggelig betjening. Vinen var av god kvalitet og prisen var fornuftig

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JorgeDinis_Web, Admin. Tripadvisor på Baiuka Grill Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018
Google-oversetting


We truly appreciate your review and thank you for your candid feedback regarding your experience in Baiuka Grill Restaurant.

Hoping to see you again when back to Cascais!

Best regards,
Paulo Figueira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 551 anmeldelser

Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Vi besøkte stedet etter anbefaling av noen gode venner. Vi ble møtt av hyggelig og imøtekommende betjening. Stedet har et særdeles godt utvalg av sjømat, såvel fisk som skalldyr. Beliggenheten er ypperlig på strandpromenaden mellom Estoril og Cascais. Man kan sitte innendørs eller ute og se det yrende livet på stranden, eller de som er ute på sin trimtur. Vi var der i februar, så badelivet var ikke akkurat det fremtredende, men noen brettsurfere var å se.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Jafkristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Jeg kan ikke forstå at denne ligger så høyt. Helt greit, men ikke noe mer.

Sverdfisken var ikke helt stekt. Laksen var god, men ingen saus. Blir fort tørt. Hamburgerne til barna var helt ok, men de fikk servert den lenge før og var ferdige da vi andre fikk servert.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Stian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jorge D, Admin. Tripadvisor på Baiuka Grill Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2017
Google-oversetting

Dear Stian S,

We truly appreciate your review and thank you for your feedback regarding your experience.
I do hope to have the opportunity to welcome you back, providing you with all the attention that a special night out deserves.

Best regards,
Paulo Figueira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Vi var her for et år siden og var spent på om den grilla laksen var like god !

Vi var 4 voksne og 5 barn.

Alle voksne tok laks og barna hamburger.
Laksen var kjempegod og anbefales !
Hamburgerkjøttet var også veldig bra.

Blide servitører og god service.

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, Aaleby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jorge D, Admin. Tripadvisor på Baiuka Grill Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2017
Google-oversetting

Dear Aaleby,
We are so pleased to hear that every visit turns out to be a great experience for you and your family and that you always return with great memories of the space, the staff and the food.
Thank you for your kind words!

In Cascais we don't say goodbye we say "até logo". See you soon.

Warmest regards,
Paulo Figueira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016 via mobile enheter

Familie med 2 voksne og 2 barn spiste en god lunsj.

Vi er fra norge har spist her en rekke ganger og vil spesielt anbefale laksen!

Vi kan også anbefale sverdfisk og salatene!

Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2016
2  Takk, Aaleby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jorge D, Admin. tripadvisor på Baiuka Grill Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2016
Google-oversetting

Dear Aaleby,
Thank you so much for your review. We are glad you have enjoyed your meal with us!
We truly appreciate your kind words in regards of our service.

Best regards,
Paulo Figueira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Baiuka Grill Restaurant, så også på

 

Har du vært i Baiuka Grill Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din