“Deilig lunsj med utsikt”
Anmeldelse av Restaurante Tágide

God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Chiado & Carmo
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Litt utenfor turistmldret fant vi denne flotte restauranten. Deilig rolig sted med utsikt over byen. Nydelig tapas, spesielt oksekjøttet i terninger. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Molomalu
Restaurante T, Gerente på Restaurante Tágide, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Dear Sir/ Madam

Thanks for taking the time to write about us!
We are happy that you overall liked the experience.

Please accept our best regards,
Tágide's team

Anmeldt 14. august 2018

Vi fant ingen egen side for denne fantastiske tapasbaren, som er en del av Tagide restauranten. Vi fant stedet gjennom guideboken vår, og er så glad vi tok turen opp dit. Aldri spist bedre tapas noensinne, og betjeningen var helt suveren! Vi bestilte masse forskjellige tapasretter, som var nydelige. Vi var på besøk i april, så det var lett å få bord. Sjeldent opplevd bedre service, men har dessverre mistet lappen med navnene deres, for jeg synes de fortjener ekstra skryt! Vi var innom 11.april 2018. Vi kommer gledelig igjen ved neste besøk! Håper flere opplever denne perlen av en tapasbar!

Dato for besøk: april 2018
Takk, benedikted2015
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat. Flott restaurant. Fikk bord med god utsikt over byen. Dette avhenger at man får bord ved ett av vinduene. Ikke noe billig sted, men ikke noe å si på kvaliteten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Sveinult
Anmeldt 25. mai 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted å spise tapas med venner. Vi var ni venner til bords, og hadde bestilt bord. Spennende meny med stor bredde. Vi bestilte forskjellige tapasretter og fikk smake på det meste av menyen. Min favoritt var tempura grønnsaker. Alt var delikat og nydelig på smak. Deilig vin, både rød og hvit. Vi hadde en veldig hyggelig siste kveld i Lisboa på Tagides tapasbar.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 9naen_Norway
Anmeldt 7. november 2016

Vi var fem gutter på tur som skulle spise en bedre middag.
Tagide sto ikke til forventningene, servicen var ikke den beste.
Vi gjorde vår bestilling og avtalte med kelneren at vi skulle ha en aperitif før forretten skulle serveres, dette skjedde ikke vi fikk suppen servert sammen med aperitifen.
Når hovedretten ble servert var den kald og måtte returneres til kjøkkenet i den forbindelse kom det ingen beklagelse fra kelneren.
Dette er en restaurant jeg IKKE vil anbefale til andre.

Dato for besøk: november 2016
1  Takk, KristianT207
Daniela V, Gerente de relações públicas på Restaurante Tágide, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2016

Dear Kristian - Tove T,

We would like to start by thanking you for choosing our restaurant and apologize for the fact that you weren't fully satisfied.
We'll proceed to try to understand what went wrong and try to improve our services. To get negative feedback isn't something usual at our restaurant, and we'll take precautions to guarantee that situations like the one you reported never happen again.

We look forward to have your preference, in the future.

Please accept our best regards,
Tágide's team.

Reisende som så på Restaurante Tágide, så også på

Lisboa, Lisbon District

Har du vært i Restaurante Tágide? Del dine erfaringer!