Den beste guiden du noensinne vil ha. Igor er en entusiastisk, fantastisk og lidenskapelig guide, som får deg til å genuint ønske å lære mer om den rike historien til Portugal.
Fantastisk opplevelse , veldig flink guide Igor, som yter det lille ekstra på denne dagsturen til Sinatra, Cascais og Cabo da Roca anbefales på det sterkeste 🙂🙂.
Excellent trip. Very good guide, good history knowledge, friendly and kind. Highly recommended !
En flott og innholdsrik tur med en svært kunnskapsrik og hyggelig guide. Mange spennende stopp underveis. En tur som anbefales!
Denne minnerike dagen vil for alltid bli husket som fantastisk. I strålende solskinn startet dagen i det historiske sentrum av Sintra hvor Palacio Nacionel med sine karakteristiske piper er. Videre besøkte vi Quinta de Regaleira med sin mystikk og praktfulle byggverk.Så kjørte vi til Cabo da Roca - en 140 meter høy klippe med fyrlykt - som er det vestligste punktet i Europa. Vill og vakker natur videre også langs atlanterhavskysten på turen til Cascais som er en fiskerlandsby med nærliggende strender hvor det er fine forhold for surfing. Siste stopp - og kronen på verket - Palacio de la Pena. Et fantastisk fargerikt skue som tar pusten fra en. Stor takk til vår språkmektige guide Andrè Feldman - virkelig kunnskapsrik og i tillegg både morsom, høflig og en stødig sjåfør. Et stort pluss er at man blir både hentet og levert på hotellet. Denne turen anbefales på det varmeste.