Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“La mejor ubicación”
Anmeldelse av Vincci Baixa

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 10 sider til!
Vincci Baixa
Nr. 54 av 255 hoteller i Lisboa
Fortreffelighetsbevis
Grønne ledereSølvnivå
Anmeldt 10 januar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: januar 2012, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, emoreal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GemmadeVincci, Community Manager på Vincci Baixa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17 desember 2013
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1 588)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1 4921 496 av 1 590 anmeldelser

Anmeldt 9 januar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: januar 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, eliog1955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 januar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: januar 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Daval76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GemmadeVincci, "Community Manager" på Vincci Baixa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16 januar 2012
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 januar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: desember 2011, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, losbey v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GemmadeVincci, "Community Manager" på Vincci Baixa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16 januar 2012
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 januar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: desember 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Schlomo_Impel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Lisboa hotellene
Baixa, Rossio & Restauradores
Hotel Santa Justa
Hotel Santa Justa
Nr. 17 av 255 i Lisboa
1 576 anmeldelser
Baixa, Rossio & Restauradores
Brown's Central Hotel
Brown's Central Hotel
Nr. 35 av 255 i Lisboa
840 anmeldelser
Chiado & Carmo
Lisboa Carmo Hotel
Lisboa Carmo Hotel
Nr. 24 av 255 i Lisboa
1 005 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Baixa, Rossio & Restauradores
Internacional Design Hotel
Baixa, Rossio & Restauradores
Pestana CR7 Lisboa
Pestana CR7 Lisboa
Nr. 50 av 255 i Lisboa
317 anmeldelser
Bairro Alto, Bica & Cais do Sodré
LX Boutique Hotel
LX Boutique Hotel
Nr. 43 av 255 i Lisboa
1 523 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Vincci Baixa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Vincci Baixa

Adresse: Rua Do Comercio, 32 a 38 | Rua Do S.Juliao, no 47 a 57, Lisboa, Portugal
Beliggenhet: Portugal > Central Portugal > Lisbon District > Lisboa > Baixa, Rossio & Restauradores
Fasiliteter:
Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis Internett-tilgang (WiFi) Restaurant Romservice Transporttjeneste Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.13 grønt hotell i Lisboa
Nr.22 familiehotell i Lisboa
Nr.23 romantisk hotell i Lisboa
Nr.27 forretningshotell i Lisboa
Nr.48 luksushotell i Lisboa
Prisnivå: kr 987 - kr 6 982 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Vincci Baixa 4*
Antall rom: 66
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Vincci Baixa. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Vincci Baixa Hotel Lisbon
Vincci Hotel Lisbon
Vincci Hotel Baixa

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din