Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat til bra priser”
Anmeldelse av AdLib - STENGT

AdLib
Kjøkken: Fransk, Portugisisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten holder høyt nivå. Den beste jeg har vært på i Lisboa. Deilig torsk. Fantastisk dessertvogn (!) og kjempegod service. Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RMayka, Gerente på AdLib, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Dear SveinTheTraveller,

Thank you for choosing Adlib Restaurant and for taking the time to tell us about your experience with us.

We are glad to know that you had a pleasant meal in our restaurant. We would like to thank you for your kind words regarding our delicious codfish and desserts.

We look forward to welcome you back to AdLib restaurant in the near future.

Yours sincerely,
Mayka Rodriguez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (762)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 762 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Vi tok turen innom for en sen lunsj og ett glass vin. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Mat og vin var meget bra. Så er du i Lisboa kan vi anbefale dette stedet.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Harald_Gra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RMayka, Diretor-Geral på AdLib, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017
Google-oversetting

Dear Harald_Maria,

We would like to thank you for the kindness of your comment. We are happy that you spent a beautiful experience at the restaurant AdLib. Our Chef, Daniel Schlaipfer, strives every day to make you discover our typical region’s dishes through fresh products, selected at the market.

We really hope to welcome you again.

Kind regards,
Mayka Rodriguez

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Spiste 6 retters, veldig bra, men kunne vært enda litt mer smak på klippfiskretten. God service og et veldig hyggelig måltid.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, IngunnStokke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic A, Gerente geral på AdLib, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2016
Google-oversetting

Dear Ingunn S,

Thank you for choosing Adlib Restaurant and for taking the time to tell us about your experience with us.

We are glad to know that you had a pleasant meal in our Restaurant. Nevertheless, we understand we did not meet your expectations in the fullest regarding to the codfish - please accept my apologizes for that. Thank you for your recommendation!

We look forward to welcome you back to AdLib restaurant in the near future.

Yours sincerely,
Dominic Arel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2016 via mobile enheter

Utrolig god service. Asparagussuppen med sort oliven olje og pesto var en drøm. Hvit asparagus med Iberiaskinke en fantastisk kombinasjon. Herlig kveld i god atmosfere.

Dato for besøk: mai 2016
Takk, markmG6620SZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic A, Gerente geral på AdLib, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2016
Google-oversetting

Dear Mark M,

We are delighted to read that you enjoyed your excellent diner with asparagus as main dish and that the service provided exceeded your expectations.

We hope to welcome you again soon for your next stopover in the heart of the city.

Sincerely,
Dominic Arel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2015

Min kone og jeg var her på en søndag kveld. Vi fikk anbefalt dagens meny, som var en fem-retter med kokkens spesialiteter til 45 euro pr person.
Vi fikk anbefalt god vin som passet meget godt til rettene. Rettene var nydelig anrettet på tallerkenen og utrolig smakfulle.
Vi var tidlig ute med bestilling og oppmøte. Vi fikk dermed et flott bord og meget god service.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan Kjetil F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic A, Gerente geral på AdLib, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for choosing Adlib Restaurant and for taking the time to tell us about your experience with us.

We are very happy to know that you have appreciated every moment of your experience with us. Our Executive Chef, Daniel Schlaipfer, would like to thank you for your kind words regarding the selection of typical Portuguese and French food and the chosen wine. Thank you for your recommendation!

We look forward o welcome you back to AdLib restaurant in the near future.

Yours sincerely,
Dominic Arel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på AdLib, så også på

 
Lisboa, Lisbon District
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din