Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fado”
Anmeldelse av Sr. Fado de Alfama

Sr. Fado de Alfama
Vurdert som nr. 166 av 5 452 Restauranter i Lisboa
Prisklasse: USD 47 - USD 67
Kjøkken: Portugisisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Er du i Lisboa en lørdag, bør du bestille bord på Sr.Fado. Du blir tatt i mot av fruen, og får plass i den lille og intime restauranten. Maten er super, og kan trygt anbefale husets vin. Underholdningen starter etter maten. Du får en god innføring i Fadoens historie. Herr og fru Fado spiller og synger, og de gir seg ikke før ca 0130.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 451espeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 310 anmeldelser

Anmeldt 12. mai 2017

Denne restauranten anbefales på det varmeste. Nydelig mat, flott betjening og stemningsfull fadosang for de kresne!
Ikke dra fra Lisboa før du har besøkt denne

Dato for besøk: april 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, Trail405955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Vakker musikk, nydelig mat, hyggelig atmosfære! Herlig opplevelse - anbefales på det varmeste. Vi fikk en veldig autentisk følelse av hele kvelden. Andre fadosteder snakket varmt om Sr. Fado de Alfama.

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, ReiseALM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2016 via mobile enheter

Vi var 8 damer på middag med Fado. Hyggelig mottakelse og god mat, skalldyr, muslinger, kjøtt servert i store kokekar, med rikelig vino verde. Liten restaurant som gjorde at stemningen under sang og musikkframføringen ble intim. Fullt hus, helt til klokka 01:00. Pris ca45€ for en helaften, tillegg for mer vin. Superopplevelse!

Dato for besøk: mai 2016
4  Takk, 603bentew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2014 via mobile enheter

En liten restaurant drevet av en flott familie. Nydelig hjemmelaget mat, og en fantastisk fado av far, mor. datter, gudsønn og en guitarrist. Vi følte oss veldig velkommen og kommer gjerne igjen.

Takk, GREHAM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sr. Fado de Alfama, så også på

Lisboa, Lisbon District
Lisboa, Lisbon District
 

Har du vært i Sr. Fado de Alfama? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din