Lagre

fra USD 79,33
fra USD 28,94
fra USD 23,58
Anmeldt 10. oktober 2021 via mobile enheter

Er du interessert livet i havet, så er dette plassen for deg. Vi tilbringte nesten tre timer her, og vi kunne vært lengre. Her er det virkelig mye interessant å se og lære for både store og små. Utrolig stort akvarium der haier, månefisker, gitarfisk med mere.. svømmer bare centimeter fra deg. Anbefales!

Takk, ClausSvensby
Anmeldt 11. november 2019

Moderne akvarium som kan oppleves av store og små, og som har fokus både på Atlanterhavet og andre himmelstrøk. Fin inndeling, enkelt å bevege seg fra sted til sted, samtidig ganske kompakt. Anbefalt! Og på en varm dag er det behagelig temperert, og vannspruten utenfor morsomt å løpe i for de små

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, 12_geh
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

Flott akvarium med en kjempetank hvor et utall fisker var sammen. Mindre akvarier var også interessant.

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, UlfM635
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi besøkte akvariet med to barn på 7 og 10 år, og det var virkelig en fin opplevelse. Akvariet har et digert glassakvarium midt i, med mange vinduer slik at man kan se det fra ulike vinkler. De har havdyr fra alle verdenshjørner, og dyrene ser ut til å ha det bra. Høydepunktet for guttungen på 10 var å få se en månefisk, mens jenta på 7 ble forelsket i oterene.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, ReiseHanna
Anmeldt 31. mai 2019

Her ser man mange fisker og andre sjødyr. Det er et gjennomgående tema om hvordan man kan ta vare på havet og leve mer bevisst, samtidig som man ser mange flotte dyr. Hele bygget er utrolig magisk, i måten man vandrer rundt og ser ulike ting, samtidig som man har det store akvariumet i midten. Virkelig en opplevelse. Prisen for opplevelsen synes vi var verdt det! Vi var tre voksne som koste oss med denne opplevelsen.
Vi reiste ut med city tour bus, og tok metro hjem igjen. Utrolig lettvint å reise fra Lisboa sentrum og ut hit!

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Ckiickamm