Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Oceanário de Lisboa på
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse, passer for både voksne og barn. All informasjon er tilgjengelig på både engelsk og portugisisk

1  Takk, olev2016
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Derre var en hyggelig utflukt. Godt organisert. Det finnes langt bedre akvarium, feks i Sevilla, som gir flere og bedre opplevelser. Her var det mye informasjon om arter og lite annet enn fisker i akvariet å se på.

Takk, kjellstellander
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk akvarium, masse forskjellig å se. Det var rent, store akvarium og mange aktiviteter. Vi var veldig fornøyde over å ha dratt og drar gjerne igjen.

Takk, victoriaalice96
Anmeldt 10. oktober 2021 via mobile enheter

Er du interessert livet i havet, så er dette plassen for deg. Vi tilbringte nesten tre timer her, og vi kunne vært lengre. Her er det virkelig mye interessant å se og lære for både store og små. Utrolig stort akvarium der haier, månefisker, gitarfisk med mere.. svømmer bare centimeter fra deg. Anbefales!

Takk, ClausSvensby
Anmeldt 11. november 2019

Moderne akvarium som kan oppleves av store og små, og som har fokus både på Atlanterhavet og andre himmelstrøk. Fin inndeling, enkelt å bevege seg fra sted til sted, samtidig ganske kompakt. Anbefalt! Og på en varm dag er det behagelig temperert, og vannspruten utenfor morsomt å løpe i for de små

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, 12_geh