Vakkert sted, finne monumenter, hyggelig å ta en heldags tur i område. Vi tok uber fra senter, billig, hjelpsom kjører som ga oss masse tips
Dette er en stor og imponerende visuell opplevelse. Tårnet ble bygget i 1940. Er bygget for å feire de portugisiske oppdagelser. Flott sted der du også ser havet, Golden-gate kopien og Kristus-statuen.
Praktfullt! Flott monument over portugisiske oppdagelsesreisende, beliggende ved elva Tejo. Tok ikkje turen til toppen, da eg hadde fått nok høgde for ei stund🙈 men ett fantastisk byggverk! Kjekt å fått sett.
Nydelig minnesmerke, med en fantastisk utsikt fra toppen.Lett å komme dit ved å ta "rød linje" på Grayline bussene. Ingen kø da vi var der.
Flott monument over portugisiske oppdagelsesreisenende, beliggende ved elva Tejo. Folksomt område,men fullt mulig å ta gode bilder og få tatt det nærmere i øynsyn. Vi tok drosje dit fra sentrum. Går ikke metro dit eller trikk. Enkelt å komme seg til og fra med drosje. Kosta ca 8 €.
Ved første øyekast trodde vi at dette ikke var annet enn en imponerende statue av tidligere kjente portugisiske oppdagelsesreisende, men muligheten for å ta turen opp til toppen gjorde denne til et av høydepunktene på vår tur til Lisboa. Det er mulig å ta heis til toppen, men vi valgte å ta trappen med 217 steg.