Det var artig å reise med denne sporvognen som vært med i mange filmer og tv. Men det var trangt, og litt vanskelig å vite hvor man skulle gå av.
Ikke stå i køen der trikken begynner, altfor mye kø. Kjøp dagspass til 6 € å reis litt frem og tilbake. Trikk 28 er offentlig trikk. Hvis du står et par holdesteder bortenfor der trikken starter så slipper du kø. Men dessverre, sitteplass kan du glemme. Trikken har ei rute som gir deg god oversikt over Lisboa
Tog rute 28 var en artig opplevelse og noe som er et must når en er i Lisboa . Det er artig å kjøre en trikk som er 200 år gammel , det er lange køer så en må ha god tid.
Det er flere måter å ta denne trikken. Det mest populære er å ta den fra endestoppet i sentrum. Der var det voldsom lang kø. Vi tok en buss til det andre endestoppet og fikk sitteplass på den første som kom. Turen er uansett ikke så lang og man får sett mye ut vinduet
Trikken er gammel fin og berømt, men hva hjelper det når det er 100 meter kø for å komme på trikken. Når en har kommer på er det veldig trangt med folk, så mye folk at det er begrenset hva en får sett. Min anbefaling, dropp trikk nr 28, ta en annen linje hvis du må gjøre trikk i Lisboa.
Overfylt og sto i kø lenge for å komme ombord,må være veldig tidlig om morgenen viss ikke må du stå i kø lenge.Var så overfylt på trikken at vi nesten ikke fikk sett noenting.