Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 124
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Expedia.com
USD 130
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Destinia.com
USD 134
USD 84
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.08.21
Hotels.comUSD 130
TravelocityUSD 130
HurbUSD 134
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 514)
Filtrer anmeldelser
4 514 resultater
Vurdering fra reisende
1 158
2 242
797
199
118
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 158
2 242
797
199
118
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 514 anmeldelser
Anmeldt 20. mai 2018

Hotellet har en sentral beliggenhet og har enkel adkomst. Hadde rom i 1 etasje, men heldigvis var det ikke mye støy selv om rommet lå ut mot gateplan. Rommet i seg selv var ok. God seng og bad med badekar. Slet flere ganger med å ikke komme igjennom til room service (via telefon på rommet). Prøvde å bestille mat fra restauranten på hotellet og få det levert på rommet siden det sto at i informasjonsboken at dette var mulig. Vet ikke om jeg ringte på feil tidspunkt, men fikk negativt svar på at dette var mulig. Endte opp med å bestille mat fra en annen restaurant som leverte utenfor hotellets inngang.
Menneskene i resepsjonen var hyggelige, men pass på at du ikke trenger hjelp når det er tid for innsjekk. Da må du stå lenge i kø. Det som var mest negativt under mitt opphold var frokosten som ble servert. Lite variert og ikke av den beste kvaliteten. Kunne heller ikke finne noe så enkelt som juice. Det sto en hel del dispensere rundt omkring, men dette minnet i beste fall om utvannet saft. Det var også tungvint å finne et sted å sitte da man måtte vente på at de riktige menneskene skulle finne et ledig bord hvor du kunne sitte. Hadde sett frem til å prøve baren på toppen da de bruker denne mye i markedsføringen av hotellet. Dessverre var denne stengt for oppussing når jeg besøkte hotellet (noe jeg først fant ut et par dager etter at jeg ankom hotellet). Alt i alt forventer man kanskje litt for mye i forhold til hva prisen for hotellet er. Det sagt beskriver de hotellet som luksuriøst på sin egen hjemmeside. Jeg synes ikke hotellet minner om luksuriøst. Det er for mange småting som hindrer i at de lever opp til det. Skal du til Lisboa og ønsker hotell på budsjett så kan du vurdere Hotel Mundial for all del. Bare ikke forvent noen luksuriøs opplevelse.

Romtips: God tilgjengelighet
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarketingHM, Marketing på Hotel Mundial, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2018
Google-oversetting

Dear Thomas,

Thank you so much for your review on Hotel Mundial.

We're sorry that you didn't enjoy your stay with us and we'll do our best to improve the aspects that you mentioned.

Hope you visit us again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Stort, men ærverdig hotell fra femtiårene. Imøtekommende personale. Rommet var stort, det samme med badet, vårt var med badekar. Fullverdig bar i trivelige omgivelser. Hjelpsomme i resepsjonen. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annikenl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patrícia R, Gestor de Relações com o Cliente på Hotel Mundial, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2018
Google-oversetting

obrigada ikke så glem det

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Flott hotell som vi fikk anbefalt når vi skulle feire vårt sølvbryllup i damme by der vi forlovet oss. Meget Sentralt beliggenhet, hyggelig betjening og flott rom. Noe trangt ved frokostene. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 488larsm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotel M, Marketing på Hotel Mundial, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2017

Takk for din kommentar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2017 via mobile enheter

Vi var i Lisboa en langhelg og hadde et tremannsrom. Det fungerte perfekt. Hotellet lå meget sentralt til. Rent og pent, gode senger og grei størrelse på rommet. God frokost. Takterrassen var spesielt hyggelig, med fin utsikt ut over byen. Personalet var hyggelige, og vi kjøpte billetter både til 28-trikken og hop-on-hop-off bussen på hotellet. Anbefaler det gjerne til andre.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hilbal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2016

Dette hotellet ligger sentrumsnært og er et godt utgangspunkt for å bli kjent med byen. Det er mange restauranter i nærheten. Frokosten var god og variert. Rommet var stort. Negativt av det var teppe på gulvet. Badet stort og moderne. Hyggelig og effektiv betjening- Hotellet anbefales,

Romtips: Rommene mot bakgården var stille.
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, adale2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser