Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 248
Vis tilbud
Expedia.com
USD 293
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 235
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Official HotelUSD 281
Hotels.comUSD 293
TravelocityUSD 293
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 227)
Filtrer anmeldelser
1 227 resultater
Vurdering fra reisende
986
201
35
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
986
201
35
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 227 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Nydelig, lite hotell med bare 20 rom. Herlig patio hvor man kan slappe av om morgenen og på ettermiddagen. Egen bar med selvbetjening. Frokost helt til kl 12. Enkel, men meget bra. Til og med musserende vin, hvis man skulle ønske det. Stille og fredelig. Kun påfuglene som bråkte litt om morgenen. Ikke verre enn at man lukker vinduene. Meget hyggelig personal. Drar dit gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sveinult
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2016

Diskret sjarm, vakkert, stilig og lite hotell midt i hjertet av Lisboa. Et fredelig lite gammelt hus inne på den bebodde og åpne delen av festningen med 20 rom, svært enkelt og akkurat passe luksuriøst, uten basseng, lunsj- og middagsservering. Egner seg utmerket for folk som liker å gå og finne egne spisesteder. Fra hotellet er det kort vei til det meste: Det er bare å gli ned i Alfamas trange smug og finne deilige spisesteder og fado. Perfekt for romantiske utskeielser. Fint utgangspunkt for spennende byjogging og generell turistvandring. Noen drosjer våger ikke kjøre helt inn til hotellet på grunn av trange smug. Meget strenge restriksjoner for bilkjøring.

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 831petterm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2015

Kort vei til flere utsiktpunkter. Vi hadde et flott og romslig rom med hyggelig utsikt. Personalet var diskret, - og hyggelig og imøtekommende når vi tok kontakt. God frokost som ble inntatt i hotellets "hage".

Romtips: Vi hadde superior-rom i 2. etasje i den gamle delen. Vi var kjempefornøyd med rommet.
Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Relax807004
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 6. mai 2015

Jeg bare elsket Solar de Castelo. Det er stille, men likevel sentralt. Interiøret er smakfullt uten å bli for formelt. Jeg likte spesielt å spise en god frokost i den vakre lille hagen, eller bare sitte der og lese en bok. De ansatte er veldig hjelpsomme og vennlige. Jeg likte at de stoler på deg med selvbetjening av drinker om kvelden.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, sven Ole f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Anmeldt 2. mai 2012

Dette er en perle av et hotell! Perfekt beliggenhet i den gamle bydelen.Stille og rolig. Dette er et sjarmerende hotell med stil og sjel. Hagen er perfekt for frokost og for en avslappende stund etter en lang dag ute. Hyggelige og hjelpsomme ansatte gjorde sitt til at det ble et fint opphold. Rent og delikat. Frokostbuffeen ga en god start på dagen, ekstra pluss for Nespressomaskin! Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: april 2012
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Lykkereise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser