Vi har vært på tilsvarende i Madrid og Amsterdam det siste året. Begge disse føler jeg var bedre. Lite ferdig mat (småretter), men lagt opp til bestilling, og da var det ikke så gøy å gå og kikke som forventet.
Vi likte ikke dette konseptet noe særlig. Man måtte sitte på barkrakker og spise og maten måtte kjøpes ved diskene rundt. Det var kø hos de fleste. Man fikk relativt dyr mat/ drikke og ikke genuint portugisisk. Egentlig mest en turistfelle, dessverre.
Her finner du alt. Masse god mat til en hyggelig pris. God atmosfære. Vi endte opp med å både ta lunsjen her for så å lomme tilbake for å spise middag. Alle i familien kunne få det de ville ha.
Her har de samlet mangen typer av restauranter i et gammelt marked. Man får sitte ved langbord. De har god mat her og kan anbefale et besøk.
Her var det fristelser for alle og enhver. Utallige, små matutsalg hvor du kunne få kjøpt de lekreste ferdigretter. Selv om den store hallen rommer mange sitteplasser så var det nesten ikke plasser å oppdrive da vi var der. Ved siden av er det et stort marked med bl.a frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk osv... Absolutt verdt å få med seg et besøk her
Her kan du gå og finne all verdens flott og smakfulle matretter. Det luktet deilig mat og det var stappfullt av mennesker. Dessverre vanskelig å finne plass. Tydelig at dette var et populært sted.