En kort og morsom tur i lufta over Lisboa langs kysten. Vi tok telecabine tur/retur og den var allerede inkludert i våre billetter til Oceanario de Lisboa
Morsomt å gjøre, men utsikten er ikke «breath-taking». Ville heller dratt til er utsiktspunkt inne i Lisboa. Det er pent, men ikke noe man går glipp av hvis man ikke gjør det.
Etter å ha tilbragt noen timer i Lisboa Oceanarium var det perfekt for både barn og voksne å ta en avslappende tur/retur i taubanen. Det var lite kø, og vennlig personale.
En flott kabelbane som gir en perfekt utsikt over denne bydelen. Lett tilgjengelig med den "blå linjen til Greyline". Meget flotte omgivelser.
Vi tok Yellow bus ut av sentrum for å se oss litt omkring. Denne kabelbanen var en kjekk aktivitet. Gøy å ha prøvd. Artig opplevelse.
Kabelbane som går langs havenen mot expo-området. Helt greie priser, kjøp billett begge veier samtidig om du planlegger å returnere samme vei, så sparer du litt penger. Turen tar vel 7-8 minutter, og går høyt nok til at du kan nyte en suveren utsikt.