Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 440)
Filtrer anmeldelser
1 440 resultater
Vurdering fra reisende
923
433
58
12
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
923
433
58
12
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 440 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2017 via mobile enheter

Bodde her en uke da vi var på ferie i Lisboa i slutten av august. Kult hotell med gjennomført design og interiør. Gode senger. Serviceinnstilt personale. Nydelig frokost. Liten pool med et par solsenger på takterrassen.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Himmis78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Supert hotell, vi reiste 2 familier med små barn, alle koste seg. Pluss for flott basseng på takterasse , god frokost og kule rom! Rommene er lydisolerte . Hotellet ligger sentralt kort spasertur til sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hilde-kristinM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017 via mobile enheter

Et flott hotell som ligger sentralt til i byen. Deilig frokost og et meget hyggelig personalet. Bassenget er mindre enn det ser ut på bildet.... men baren hadde godt med drikke... utsikten var flott fra taket.... litt støy fra veien... velg 6 eller 7 etg så slipper du dette...men rommet var fantastisk bra

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, folefoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Bodde der 6 netter i juli rene pene rom , god frokost , hyggelig engelsk talene betjening , fin takterasse med basseng og bar , god beligenehet rett ved t bane , Wi-Fi og AC på godt lydisolerte rom , eneste som trakk litt ned var størrelsen på takterassen , ble fort fullt , men så var det et utdrikningslag på ca 20 briter der og de tok mye plass

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Roy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2016

Bodde på dette hotellet i 3 netter og var veldig fornøyde! Kjempe trivelige personalet som alltid var blide, godt renhold, god frokost og fine rom. Rommene var romslige og moderne med touch knapper for å styre lys og skjerm for vinduer, i tillegg var sengene gode og rommene var veldig godt isolert. Selvom det var masse trafikk utenfor hørte vi ingenting når vinduene var igjen. Det var svært bra air condition på rommene som var veldig behagelig på natten. Kun 15 min spasertur ned til rossio området. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, KatrineH90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser