Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra!”
Anmeldelse av Sala de Corte

Sala de Corte
Bestill bord
Vurdert som nr. 202 av 5 443 Restauranter i Lisboa
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 41 - USD 59
Omgivelser: Bairro Alto, Bica & Cais do Sodré
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Bairro Alto, Bica & Cais do Sodré
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hvis du vil spise grillmat er dette stedet. Kunnskapsrike servitører. Vi fikk god hjelp til valg av vin og kjøtt. Hyggelige lokaler og hyggelige priser.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, tork904
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 025)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 025 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Sjelden opplever vi slike restauranter. Fantastisk service, nydelig mat og ikke minst mye kunnskap om kjøttet og vinen de serverer. Vi spiste entrecote, bernaise saus, potetmos med trøffelolje og stekte grønnsaker. Til dessert bestilte vi sjokolade-mousse og karmel, sjokolade-crumble med vaniljeis! ALT var helt nydelig. Et spisested vi kan anbefale på det sterkeste!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 272Lisa272
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med proff betjening. Tidenes beste biff Anbefales på sterkeste Bestiller nok bord her ved neste Lisboabesøk

Dato for besøk: september 2018
Takk, bjornmath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Kom over stedet tilfeldigvis. Fant det på Tripadvisor med svært gode anmeldelser.
Dro dit en kveld uten reservasjoner, fikk bord innen 1 time! Maten var den beste jeg har spist i Lisboa og til den prisen! Utrolig koselig lokale og hyggelig personalet. Absolutt verdt turen!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Henriwei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Raquel S, Guest Relations Manager på Sala de Corte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2017
Google-oversetting

Thank you so much, Henriwei!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2017 via mobile enheter

Den mest smakfulle biff med tilbehør jeg har hatt i hele mitt liv ❤️

Koselig å komme i snakk med far og datter på nabobordet, bordene er smart satt opp på en lang rekke og det er også mulig å sitte i baren og spise.

Kom klokka 19, klokka 20 er det fullt og denne restauranten tar ikke forhåndsbestilling

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Kospia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Raquel S, Public Relations Manager på Sala de Corte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2017
Google-oversetting

Kospia, vielen dank!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sala de Corte, så også på

Lisboa, Lisbon District
 
Lisboa, Lisbon District
Lisboa, Lisbon District
 

Har du vært i Sala de Corte? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din