Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Masse folk, men nok sitteplasser”
Anmeldelse av Pastéis de Belém

Pastéis de Belém
Vurdert som nr. 4 av 74 Bakeri i Lisboa
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 15
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Buffet, Levering, Gatekjøkken
Omgivelser: Belém
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Verd et besøk. Normal kvalitet på lunch. Grei service, ok priser. Kaken som er deres spesialitet er et must, den må oppleves.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Gunnarrud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52 444)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 52 444 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde ikke sett for meg å stå i kø i et bakeri. Det var imidlertid verdt det. Nydelig bakverk med hemmelig oppskrift siden 1837. Man bør ikke dra fra Belem uten å ha vært her

Dato for besøk: september 2018
Takk, bjornmath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Hit er det ikke vits å reise. Hvem vil vel stå i kø i solen i en halvtime bare for å kjøpe en liten kake?

Gå heller til et annet bakeri. De har sikkert like gode kaker, og ingen køer.

Dato for besøk: august 2018
Takk, triperlend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Du har ikke spist gode Pastel de nata før du kjøper de hos den «orginale» må alltid innom her når jeg kommer til Lisboa.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, renemsamdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Stoppet innom for å teste den originale kaken fra 1800-tallet. Forferdelig mye folk tar bort mye av sjarmen som skulle ha vært ved et slik sted. Kaken var Ok, men tipper det finnes like gode kopier på steder med mindre kø.

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, egilw2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pastéis de Belém, så også på

 
Lisboa, Lisbon District
 

Har du vært i Pastéis de Belém? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din