Vi har smakt de i forskjellige stedet, men den originale var absolut beste😊👍👌langt kø, men går fort
13–17 av 53 871 anmeldelser
Vi kjøpte en pose bakverk og koste oss i sola på torget. Alle sa dette var et «must» å prøve når man var i Lisboa. De hadde rett!
Verd et besøk. Normal kvalitet på lunch. Grei service, ok priser. Kaken som er deres spesialitet er et must, den må oppleves.
Hadde ikke sett for meg å stå i kø i et bakeri. Det var imidlertid verdt det. Nydelig bakverk med hemmelig oppskrift siden 1837. Man bør ikke dra fra Belem uten å ha vært her 👍
Hit er det ikke vits å reise. Hvem vil vel stå i kø i solen i en halvtime bare for å kjøpe en liten kake?
Gå heller til et annet bakeri. De har sikkert like gode kaker, og ingen køer.