Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott sted med god mat”
Anmeldelse av Armazém do Sal

Armazém do Sal
Bestill bord
2
fre. 27.1.
20:00
Vurdert som nr. 125 av 833 Restauranter i Funchal
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 11
Kjøkken: Portugisisk, Moderne
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Flott sted med en særdeles god meny. Vi hadde tasting meny med lokale råvarer og madeira-vin og var svært fornøyd. Trekker litt for litt rot med serveringen, maten kom før vinen på en rett og på en rett ble vinen helt glemt og kom etter at retten var spist. Men det var så tydelig at servitørene hadde det travelt og var kanskje litt underbemannet denne kvelden og at det derfor ble slik. Servicen ellers var god og restauranten kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: februar 2019
3  Takk, 911kristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Forte_e_ArmazemDoSal, Gestor de Relações com o Cliente på Armazém do Sal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2019
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you so much for your preference and review.
We are very pleased you have had such a nice time at Armazém do Sal and we shall take under great consideration your constructive criticism.
We look forward to seeing you again.
Regards,
Armazém do Sal team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 876)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 3 876 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Koselig restaurant med hyggelig servitør. Utrolig godt brød, samt god sorbet til starter. Vi hadde krabbe til forrett blekksprut og torsk til hovedrett. Alt var veldig godt. Prisene var også greie ift kvalitet.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Jflars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Litt vanskelig å finne men ligger sentralt i Funchal. Atmosfæren et flott, personalet gjør sitt ytterste, mat og vin er utsøkt. Litt høy prisklasse, men verdt hver krone.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Torunn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
armazemdosal, Gestor de Relações com o Cliente på Armazém do Sal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We would like to thank you for your visit and having the time to write this review.
We do work hard to assure that all of our guests have a memorable meal and that everything from the food, service and ambiance need to be just right.
We hope to see you soon in your next visit. Thank you for your preference.

Best Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk måltid
Ypperlig mat kvalitet og service
Armazem do Sal må bare besøkes når man er på ferie på Madeira. Vi skal tilbake mange ganger

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, jose5656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
armazemdosal, Gestor de Relações com o Cliente på Armazém do Sal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We would like to thank you for your visit and having the time to write this review.
We do work hard to assure that all of our guests have a memorable meal and that everything from the food, service and ambiance need to be just right.
We hope to see you soon in your next visit. Thank you for your preference.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018

Flotte presentasjoner, men smakene står ikke helt i stil
maten er ikke helt i toppnivå, målt opp mot priser.
Vinen er middels. Kunne med fordel hatt 2 valg av vinpakke

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, dagreime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Armazem_do_Sal, Public Relations Manager på Armazém do Sal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for taking the time to share your experience with us. Our guest´s feedback is always important. Our team is constantly striving to improve.

Cordially,
The Team @ Restaurant Armazém do Sal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Armazém do Sal, så også på

 

Har du vært i Armazém do Sal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.