God indisk mat. Hjelpsom og hyggelig betjening. Vi kommer tilbake!Raske til å rette opp hvis noe er galt.
Takk for din tid til å skrive anmeldelse, glede for å uttrykke følelsen av vår restaurant, håper å se deg neste gang snart. Takk skal du ha . Hilsen. Sabor de India.
13–17 av 2 800 anmeldelser
Til tross for at restauranten var fullstappet fikk jeg kjempegod service, servitørene kom flere ganger bort for å sjekke om jeg trengte noe. Jeg spiste en veldig god indisk tikka masala, det er mulig å få chili ved siden av så man kan lage den så sterk som man ønsker. Anbefales virkelig hvis man vil prøve noe annet enn hotellrestauranter.
Tack för din stora recension och tack för att du beskriver om vår restaurang. Vi hoppas att besöka igen. Tack . Hälsningar . Sabor de Indien.
Vår andre besøk her på ei veke. Nydelig mat og flott betjening. Vår siste kveld her i Funchal - håper å komme tilbake både til øya og denne restauranten. Tommel opp
Kjære, takk for din nydelige tid for å skrive en anmeldelse, vi er glad for at du skal eksperimentere med mat og service, derfor er vi sikker på at du kommer tilbake igjen. Takk skal du ha . Hilsen Sabor de India
Vel verdt å ta turen oppover bakkene. Vi blir møtt av hyggelig servitører som kommer kjapt til bordet. Både mat og vin smakte fortreffelig! Vi kommer gjerne igjen - det var som å møte gamle venner!!
Kjære herre, så snill du, din tid til å skrive anmeldelse, uttrykke deg komfortabel om vår restaurant, glede å tjene. Takk skal du ha . Hilsen. Sabor de India.
Helt grei indisk mat. Men grønnsakene var overkokt og nanbrødet var slett ikke så fluffy og mykt som det skal være.