“Helt på det jevne.”

Vurdert som nr. 49 av 936 Restauranter i Funchal
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 6. mars 2024

Hadde lest at dette var et veldig bra sted for en hverdagsmiddag. Vår erfaring var alminnelig service og middels mat. Utmerket seg ikke på noen måte - verken positivt eller negativt.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Utpaatur2014

Anmeldt 1. desember 2021 via mobile enheter

Tre besøk i år, alle koste seg. Fisk med banan er av byens beste, bananen er moden, varm og myk og smelter sammen med fisken og pasjonsfruktsausen. Gode vinanbefalinger, ikke dyrt. Sabayonnen, er som alltid, i verdensklasse. Vi varierer hovedretten, men desserten er fast. Gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Iise52
Anmeldt 18. november 2018

Topp service og kjempegod mat. Spiste espada med banan, mandel/pasjonsfruktsaus - en av de aller beste variantene vi har smakt. Stekte poteter og kokte grønnsaker med «tyggemotstand» til + ei god flaske rødvin.

Dato for besøk: november 2018
Takk, pers975
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger, godt mottatt, ingen masete innkastere, lett å få maten etter eget ønske. I år har vi spist både herlige møre spetada, forskjellige indrefileter og kanin. Toppen er desserten, sabayonne med mye madeira i. Vidunderlig smak, stor porsjon, men så god at vi likevel ikke vil dele.
Her kommer vi alltid tilbake.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Iise52
Anmeldt 18. november 2017 via mobile enheter

Vi så det var fullt i går, så det fristet til å prøve middag i dag. Måtte vente litt på «riktig» kelner, ettersom vi ønsket noen råd. Det var det vel verdt, fikk anbefalt husets biff og en kraftig, god rødvin til. Biffen var akkurat passe stekt, nydelig mør og den tykke sausen var full av gode saker og smaker. Vi valgte sauterte poteter og grønnsaker til, kelneren var åpen for hva vi måtte ønske av tilbehør. Beste kjøttet i denne ferien.
Når vi ville avslutte med dessert kom nok en anbefaling, Sabayonne for de tøffe ble det sagt. Årets dessertopplevelse, en stor bolle med tykk, lun, sabayonne fullspekket med madeira og brandy. Trodde det var alt for mye, men greide ikke slutte å spise. Kaffen smakte godt til, og et glass madeira varmet til regningen, som så vidt passerte 70E for to.
Levende musikk fra plassen bortenfor nådde oss akkurat. Hit kommer vi tilbake neste år!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Iise52

Reisende som så på O Portao, så også på

Har du vært i O Portao? Del dine erfaringer!