Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra restaurant”

il Vivaldi Mediterranean Cuisine
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 24 av 782 Restauranter i Funchal
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Maten var bra, men vi ble ikke overveldet. Vi hadde biff(terningkast 4) og and(terningkast 5). Hyggelig betjening. Fine lokaler og middels prisnivå.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Jflars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ilVivaldi, Proprietário på il Vivaldi Mediterranean Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

First we would like to thank you for your visit.

We feel flattered by your words and for the lovely evaluation.
We always expect to full feel your expectations and to improve our service.
Thank you for having the time to share your thoughts, we hope we can get the chance to welcome you again.


Best regards,
Il Vivaldi.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (633)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 633 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Denne kvelden på IL Vivaldi går inn i historien som en av de beste restaurant opplevelser ever.

Fantastisk mat og topp service

Vi skal snarest tilbake for å prøve andre retter
Vi elsker dette stedet

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, jose5656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Her får du veldig god mat, men mangler det lille ekstra for å nå helt opp. Servicen var litt treg men det er definitivt verdt et besøk.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, torh411
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Et besøk på denne restauranten anbefales på det sterkeste.

Min kone og jeg har spist rundt omkring på Madeira i over en uke, men denne restauranten skiller seg ut på mange måter.

De ansatte er faglig dyktige, oppriktig vennlige og svært positive i sitt arbeid.

Lokalet er både koselig, stilig og rent, og atmosfæren var ekstra hyggelig med live musikk på den lørdagen vi var på besøk.

Men så til til det beste av alt-maten. Min kone og jeg reiser rundt i verden for å oppleve ulike kulturer, og en viktig del av dette er gode matopplevelser.

Jeg er i tillegg kokk, og selv om jeg er enkel å tilfredsstille i matveien, er jeg forsiktig med å rose noen opp i skyene.

Men, dette stedet gav oss en av de beste matopplevelsene vi noen gang har opplevd, og både mat og drikke var av aller ypperste klasse.

Jeg spiste en «enkel» rett av slowe cooked black pork, med n deilig saus og nydelig perfekt kokte grønnsaker av aubergine, blomkål, gulerøtter og broccoli.

Dette er en rett jeg kjenner godt, og det høres kanskje enkelt ut å tilberede, men i virkeligheten er det få som klarer å få frem dybden, sødmen og snerten i smaken som denne restauranten klarer.

Kokkene på dette stedet er performance artister og kunstnere, og sammen med resten av de ansatte gjør de dette stedet til en perle av en restaurant.

Vi hadde i tillegg beef carpaccio og scampi til hver vår forrett, med nydelig kaffe og brownie til dessert. Sistnevnte ble servert med nydelig rips, små anretninger av caramel og krem-nyyydelig.

Jeg har spist mat i alle verdens hjørner, Milano, New York, Porto Fino, Roma, København, Australia, Asia, Paris osv., men totalopplevelsen vi hadde her har jeg kanskje ikke opplevd før.

Dette stedet må du spise på om du er på Madeira. Jeg kan garantere deg at du ikke blir skuffet.

Spis og nyt.

Ine og Joachim

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, joachimu813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Vi gikk innom denne restauranten helt tilfeldig, og fant en nedtonet restaurant med utrolig vennlig besetning. Maten er det absolutt beste vi har smakt i Funchal! Veldig visuelt innbydende og med masse forskjellige gode smaker. Dette er mat som er en Michelin anbefaling verdig! I tillegg er drinkene fantastiske og prisene veldig hyggelige. Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 166ineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på il Vivaldi Mediterranean Cuisine, så også på

 

Har du vært i il Vivaldi Mediterranean Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din