Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jule/ Nyttårs feria”
Anmeldelse av O Regional Restaurante

O Regional Restaurante
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 92 av 782 Restauranter i Funchal
Kjøkken: Portugisisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Trivelig betjening. Svært hjelpsomme. Noen snakker norsk. Flinke til å gi ideere om hvor det er noe å se.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, haraldviktor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
O_Regional, Gerente på O Regional Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

É com grande alegria e satisfação que O Regional recebe a sua avaliação, reconhecendo nossa dedicação e compromisso de proporcionar, uma experiência agradável para quem nos visita.
Aguardamos ansiosamente pela sua próxima visita.
Leonardo Vasconcelos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (756)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 756 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2017 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening
Portugisisk restaurant i gamle byen hvert ett besøk.
Både fisk og kjøtt.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 2400Erik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
O_Regional, Gerente på O Regional Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2017
Google-oversetting

É com grande alegria e satisfação que O Regional recebe a sua avaliação reconhecendo nossa dedicação e compromisso de propocionar uma experiência agradável para quem nos visita.
Aguardamos ansiosamente pela sua próxima visita.
Leonardo Vasconcelos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2017 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme til O Regional. Blir godt mottatt av dyktige kelnere, avslappet men høyst profesjonelle. Vi valgte den tradisjonelle sverdfisk med banan. Enkelt men svært godt. En stor porsjon helt nystekt, varm filet med bananbiter stekt i sitt eget skall ved siden av. Litt salat og poteter til. Vinvalget gjorde kelneren etter vårt ønske, tørr og litt fruktig hvit. Helt perfekt og rimelig, som maten. Vi avrundet med kaffe og mango melba, herlig med moden smakfull mango i desserten.
Har besøkt stedet hver gang vi er i Funchal, og aldri blitt skuffet. Sitter gjerne ute på sjøsiden, fredelig uten trafikk om kvelden.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Iise52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
O_Regional, Gerente på O Regional Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2017
Google-oversetting

A gerência e o pessoal de O Regional estão imensamente agradecidos pela sua avaliação e pelas suas palavras de reconhecimento do nosso trabalho, pois esta e a melhor recompensa que poderíamos ter.
Aguardamos ansiosamente pela sua próxima visita.
Cordais cumprimentos.
Leonardo Vasconcelos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2016

Vi hadde ikke reservert bord til vår gruppe på 10, men servitørene snudde seg rundt og ordnet ett bord; flott! Vi fik raskt bestilt drikken, og servitøren hadde en herlig sans for humor :) Min mann bestilte kylling i sursøt saus, som var like tørr som i Sahara.. heldigvis ble det ingen diskusjon fra servitøren sin side, og vi slapp å betale for denne. Jeg spiste bacalao, som smakte slik bacalao skal smake. Mye folk denne kvelden, men vi ble likevel sett og tatt godt vare på. Dette er nok en restaurant du skal bestille sjømat/fisk på, og ikke kjøtt. Gjør du det, kan jeg anbefale denne restauranten :)

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnnetteB638
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
O_Regional, Gerente på O Regional Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2017
Google-oversetting

Desde já pedimos desculpa por não termos dado resposta a sua avaliação mais cedo, estamos extremamente agradecidos pela sua avaliação e é sempre uma honra receber a vossa visita no nosso humilde restaurante.
Com os melhores cumprimentos
Leonardo Vasconcelos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2013

O Regional Restaurante er en middels bra restaurant, som er sånn midt på treet. Ligger litt over i pris sammenliknet med andre restaurant av samme kvalitet. Synes restauranten er i ferd med å gå ut på dato og bør nok snart tenke på å fornye seg.
Lokalene er altfor mye opplyste om kvelden og mangler den intimiteten som enkelte andre restauranter har.

Dato for besøk: november 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, 52Herman52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på O Regional Restaurante, så også på

 

Har du vært i O Regional Restaurante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din