“God Italiensk mat”

Vurdert som nr. 130 av 876 Restauranter i Funchal
Prisklasse: USD 16 - USD 37
Kjøkken: Italiensk
God for: Spesielle anledninger, Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 15. desember 2018

Et sted vi stadig kommer tilbake til. God italiensk mat. Hyggelige lokaler. God service og hyggelig betjening.

Takk, Stein S
MKT-REST, Marketing på Il Basilico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Dear Stein S.

Thank you for your kind comments and review. We hope to welcome you again soon next year. We wish you all the best.

Happy Holidays and all the best for 2019

Regards, Il Basilico

Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Dette er ingen stor matopplevelse, men det er vellaget mat. Heller ikke de store smaksbombene, men prisene er hyggelige og personalet er vennlige og oppmerksomme.

Vi besøkte dette stedet to ganger, første gangen bestilte jeg en rett som skulle ha hvit trøffel, andre gangen en rett som skulle ha sort trøffel. Synes dessverre det smakte lite trøffel, og mistenker at restauranten bruker trøffelolje istedet for fersk trøffel.

Takk, 166ineb
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Restauranten har fin beliggenhet, men en varierende kvalitet på servitører og mat.

Vi har spist det to ganger, og vi fikk servert førsteklasses mat ved første besøk, men helt vanlig pasta ved besøk nummer to.

Dette er etter vår mening en restaurant som har høyere forhåpninger til seg selv enn realiteten tilsier.

Det finnes veldig mange bedre steder å spise god mat på Madeira enn dette stedet.

Takk, joachimu813
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Dette er en restaurant med fine lokaliteter, hyggelig betjening, levende musikk og god mat. Prisnivået synes vi lå sånn litt over middels, sett i forhold til maten vi fikk servert.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, 52Herman52
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Et fint sted å spise en rolig middag. God service, hyggelig personale og god mat.
Ikke lett å finne god mat i nærheten av hotellet men dette stedet serverte god biff.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, kristinah271

Reisende som så på Il Basilico, så også på

Har du vært i Il Basilico? Del dine erfaringer!