“Fine folk”

Kjøkken: Portugisisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Den beste restauranten i Funchal for en grei penge.

Den beste paellaen vi har smakt.Trivelig betjening som snakker litt norsk.

Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: september 2022
Takk, janhelgea2015

Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

Bestilte biff på portugisisk vis. Dette hadde vi kjøpt også tidligere på en annen restaurant hvor vi var godt fornøyde både med mat og pris. Her fikk vi servert noe som så ut som det hadde ligget fra dagen i forveien. Grønnsakene var så dvaske at det var nesten konsistensen til spagetti. Når vi så til slutt fikk regningen på 47,50 euro, ca 10 euro mere enn vi hadde betalt for samme mat og samme drikke ett annet sted tidligere, så er mitt råd at dette er ett sted dere bør styre unna. For ordens skyld så var drikken en stor øl og en liten øl.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, johansenjanole
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Nydelig mat og god service, smakfull paela og hjemmelaget tomatsuppe med posjert egg. Koselig omgivelser ute og inne.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Eldbjørg Marie S
Anmeldt 7. november 2018

Vi var der i november. Restuaranten ligger rett over gaten fra hotell Eden Mar og Porto Mare. Vi bestilte meat on rock. Måtte vente 45 minutter på maten. Veldig lenge - noen andre som kom etter oss fikk maten før oss. Biffen var mør og god men det var lite poteter og grønnsaker. Vennlig betjening. Prisen var ok 20EUR pluss drikke.

2  Takk, Harald B
Anmeldt 21. oktober 2017

Prøv Sverdfisk på stein om du forsøke noe spennende. Fisken serveres ved bordet og du bestemmer selv hvor mye den skal bli stekt. Nydelig tilbehør med varme grønnsaker og med tre typer dip/sauser. Hyggelig betjening og god vin gjorde dette til en flott kveld for oss. Et av de bedre restaurantene på denne siden av byen.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Jan Harald N

Reisende som så på La Paella, så også på

Har du vært i La Paella? Del dine erfaringer!