Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 514
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.06.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 512
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.06.21
Destinia.com
USD 2 818
USD 435
Vis tilbud
SPAR USD 2 383
Gratis avbestilling frem til 23.06.21
Expedia.comUSD 512
eDreamsUSD 514
FindHotelUSD 2 818
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 095)
Filtrer anmeldelser
2 095 resultater
Vurdering fra reisende
1 770
217
77
14
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 770
217
77
14
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 095 anmeldelser
Anmeldt 7. oktober 2016 via mobile enheter

Var innom på Afternoon tea. Flotte lokaler, samt kjekt å prøve noe som jeg ikke har vært med på før. Vi avsluttet besøket med en tur i den flotte hagen på utsiden av hotellet. Hotellet ligger flott til med fantastisk utsikt over havnen i Funchal

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Hans Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CiriacoCampus, General Manager på Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Hans Magne G,

Thank you very much for your valuable comments.

We are pleased to learn that you High Afternoon tea Experience was a pleasant one as well as the visit to our gardens , and we thank you for visiting us and for sharing your experience.

We look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Ciriaco Campus
General Manager
Belmond Reid’s Palace
Madeira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2016

Afternoon tea på Reid´s i Funchal er en opplevelse man bør unne seg! Hotellet er det mest kjente hotellet på Madeira, gammelt og med "duft" av britisk Victoriatid og stil. Winston Churchill var en av mange berømtheter som var fast gjest her. Serveringen var som det skal være med div. sandwiches (nb! uten skorpe!), scones med clotted cream og syltetøy, og særdeles gode kaker. Alt servert på tradisjonelt vis i et tre-etasjers fat. Teen kunne velges fra en rikholdig te-meny. Alt sammen altfor godt, og servert av hyggelig betjening. Det er selvsagt en "dress code" her: ikke nødvendig med jakke/slips, men "smart casual". Et "Afternoon Tea" besøk på "Reid´s" anbefales på det beste, men husk å bestille bord på forhånd!

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, JanErik87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CiriacoCampus, General Manager på Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2016
Google-oversetting

Dear JanErik87,

Thank you very much for visiting us and for your nice comments, these words are the spring that pushes us to walk the extra mile every day for our customers’ satisfaction.

We hope to have the pleasure to welcoming you back here to the Belmond Reid's Palace in the near future.

Ciriaco Campus
General Manager
Belmond Reid’s Palace
Madeira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2015 via mobile enheter

Wow! Svi av en tusenlapp her! Så verdt det! Vi delte en flaske vin og hadde canneloni og ravioli til middag. OMG! Så avsluttet vi med tiramisu og pærekake. Fantastisk mat, betjening og lokaler! Fint å pynte seg litt

Dato for oppholdet: november 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jannike K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CiriacoCampus, General Manager på Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2015
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

Thank you very much for visiting us and for your nice comments, these are the spring that pushes us to walk the extra mile every day for our customers satisfaction.

We hope to have the pleasure to welcoming you back here to the Belmond Reid's Palace in the near future.


Ciriaco Campus
General Manager
Belmond Reid’s Palace
Madeira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2015

To-tre år siden vi besøkte Reids var vi igjen på Madeira i Funchal. Vi ønsket å finne ut om Reids fortsatt var det ypperligere hotellet vi har opplevet. Selvom vi denne gang ikke bodde der, ble vi ønsket velkommen som gjester. Deler av hotellet var åpent for "inspeksjon". Alt var ved det gamle. Topp vedlikehold. Besøket ble avsluttet med et utmerket lunsjmåltid. Hotellet anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, jee2014eeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CiriacoCampus, General Manager på Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2015
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

I sincerely thank you, on behalf of our staff, for the lovely comments you've shared.

We are pleased to know that you had a delightful experience at the Belmond Reid's Palace.

We value all comments as they encourage us to keep working every day to improve our service and continue to deliver memorable experience to all our clients.

We hope to welcome you back soon.


Best Regards,

Ciriaco Campus
General Manager
Belmond Reid's Palace
Madeira

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2013 via mobile enheter

Vi hadde et veldig flott opphold! Det var kun en kort tur, og vi valgte derfor dyr overnatting. Stedet har en fantastisk beliggenhet og er som tatt ut av 1930-tallet..! Det betyr gammel stil og kvalitet, noe vi likte veldig godt. Samtidig må du ikke forvente moderne bad på rommet f.eks.

Vi likte svært godt at det var solsenger nede ved klippene og at man kunne hoppe uti havet og enkelt komme opp igjen. Ellers var det greit treningsrom og badebasseng.

Frokosten var i særdeles god. Vi likte den veldig godt. Deilig frukt og juice og bra utvalg.

Servicen var upåklagelig. Vi hadde ingen problemer, men fikk veldig god hjelp og veiledning til aktiviteter og restauranter.

Hotellet er jo i øvre prisklasse, vi hadde et vanlig "sjarmerende" rom som var bra nok. En betaler nok litt for å få lov til å ta del i det historiske hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, SjonkelRolf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser