Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 19:00
Lagre
Hopp-på-hopp-av-tur i Funchal – 3-i-1
230

Bestill på forhånd
fra
USD 23,34
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Mercado dos Lavradores på
fra USD 23,34
Mer informasjon
Omvisning i byen
57 anmeldelser
fra USD 53,04
Mer informasjon
fra USD 79,56
Mer informasjon
Old Funchal Walking Tour
110 anmeldelser
fra USD 14,05
Mer informasjon
Anmeldelser (4 085)
Filtrer anmeldelser
4 085 resultater
Vurdering fra reisende
960
1 296
888
391
550
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
960
1 296
888
391
550
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 4 085 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018

Det er sant som de sier, det er mye de samme varene, selgerne kan være litt innpåslitne og prisene er litt høye. Men det er sånn det skal være! Verdt en stopp, både for smakeprøvene på Madeiravin i 1. etg., og krydderselgerne i 2. etg!

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Oppland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Mange forskjellige typer eksotisk frukt, men ekstremt overpriset! Vi var dumme nok til å betale 20€ for 1 avokado, 2 pasjonsfrukt og 1 annen frukt. Greit nok om dette hadde vært fantastisk kvalitet, men det var det heller ikke! Selgerne gir tydeligvis smaksprøver av den beste frukten, for så å gi ut umoden og elendig frukt. Ta gjerne turen for å se og smake, men styr unna å kjøpe noe som helst her!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, SveinArneA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. desember 2017 via mobile enheter

Overpriset pasjonsfrukt til opptil 30 euro kg. Pass deg for slue selgere (slik som han på bildet) som huker taket i deg og vil få deg til å smake på den dyre frukten for så og selge den til skyhøy pris. Ellers - et fargerikt og spennende sted.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, JuliaH2491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2017

Maekedet i Funchal er et "must" for enhver reisende til Funvhal. Med sin flotte beliggenhet ved inngangen til gamlebyen har det vært en attraksjon i mer enn hundre år. Gå gjerne mot slutten av uken,mda er utvalget størst,mog bøndene kommer til byen for å selge sine produkter. Et gell avbfrukt, grønnsaker,mfisk og blomster!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, JohnAstana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2016 via mobile enheter

Veldig fint sted der du nok får kjøpt det du vil av frukt og grønt. Prisene er litt hyggeligere enn på super markedet

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, K7414HSsimonr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser