“Beste restaurant i Funchals gamleby?”
Anmeldelse av Restaurante Mozart

Kjøkken: Portugisisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. november 2018

På "Mozart" blir du møtt av en usedvanlig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Man føler den gode atmosfæren med en gang blir møtt av den fargerike og hyggelige hovmesteren, og et glass musserende står straks på bordet. Vi valgte en tre retters middag inkl. viner, og da til en meget gunstig pris. Som på de beste gourmetrestauranter vanket det en liten ekstra forrett, sorbet mellom for-og hovedrett osv. Kvaliteten på maten sto i samme stil: helt topp. Restaurant "Mozart" kan anbefales på det beste, men husk å bestille bord noen dager i forveien!

Dato for besøk: november 2018
Takk, JanErik87
Aribeiro1980, Gestor de Front Office på Restaurante Mozart, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Dear Guest

Thank you for your visit and recommending us! We are glad that you enjoyed your evening! Hope to see you again soon!

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Dette er en restaurant som har et utrolig godt konsept. Du kan bli hentet på hotellet og kjørt til restauranten i en åpen gammel fin folkevogn. Du blir også kjørt tilbake hvis du ønsker det. Veldig artig opplevelse.
Videre bestiller du det du vil ha av det som står på menyen.Du får tre retter med så mye vin du bare orker å drikke, for 40 euro.Utrolig billig.Nydelig mat i flotte omgivelser. Veldig morsomme servitører som gjør alt for at du skal ha det hyggelig.Gå ikke glipp av denne opplevelsen. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Journey214882
Angelita A, Gestor de Relações Públicas på Restaurante Mozart, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Dear Guest

Thank you for your visit and we apreciate your review. We are glad that you enyoed it. We hope to see you again!

Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Mozart er alltid bra
Vi var der på lørdag
Full restaurant og det er synonymt med mye å gjøre for servitører
Vi ble «glemt» og vi hadde følelse av at de ikke hadde helt kontroll på alle bordene
Maten var bra men ikke det beste vi har spist .
Vi kommer tilbake men ikke på en lørdag

1  Takk, jose5656
PaulaCristinaS45, Gestor de Relações Públicas på Restaurante Mozart, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Thank you for your opinion.

Anmeldt 7. august 2018

Vi fikk anbefalt restaurant Mozart av bekjente som hadde vert der tidligere. Servicen var fantastisk og betjeningen hyggelig. Vi bestilte 3-retters meny - og maten med tilhørende vin smakte fortreffelig.

Takk, HildegunnFr
Paula Cristina S, Gestor de Relações Públicas på Restaurante Mozart, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018

We hope to see you soon. Thank you.

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Forholdsvis høye forventninger til stedet som vi hadde hørt endel om fra tidligere reiser til Madeira. Forventningene ble innfridd!
39 euro pr person er i utgangspunktet mye penger, men med totalpakke 3 retter inkludert all drikke så er det innafor. Så det holder!!
Fritt valg fra rikholdig meny, ta det du vil ha til alle tre rettene. Små "overraskelser" mellom rettene og aldri tomme glass på bordet! Ruben som serverte oss var med på notene og gjorde opplevelsen enda bedre.
Har et lite tips på veien, få et bord ute i Rua Santa Maria da får du den optimale opplevelsen av alt.

1  Takk, Mandal-norway

Thank you. We hope to see you soon.

Reisende som så på Restaurante Mozart, så også på

Har du vært i Restaurante Mozart? Del dine erfaringer!