Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 300
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Destinia.com
USD 300
USD 141
Vis tilbud
PricelineUSD 249
eDreamsUSD 300
TravelocityUSD 238
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 873)
Filtrer anmeldelser
2 873 resultater
Vurdering fra reisende
1 160
1 123
410
124
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 160
1 123
410
124
56
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 873 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2018

Rommene er bra med fin utsikt og det daglige renholdet er godt. Wifi fungerer flott på rommet. Maten burde være mer variert og fatene bør etterfylles oftere. God tilgang til solsenger.Det vi opplevde som største problemet er at hotellet ligger noe ensomt til, få steder å oppsøke i nærområdet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Pestana Hotel Group
Takk, Getaway56782301138
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PestanaBay, Gerente geral på Pestana Bay Ocean Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for your many visits and latest comments.
We hope to welcome you in Madeira Island in the near future.
Kind regards,
Gilberto Gouveia
The hotel Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Alt i alt en fin uke i regi av Aller reise. All inclusive med bra frokost.Savnet intet og stedet kan anbefales . Hvis jeg skulle tilbake ville jeg nok reist et par måneder senere da været var svært ustabilt. Stort pluss at hotellet hadde gratis busstransport inn til Funchal. Hadde flere hyggelige turer dit. Besøkte den botaniske hagen og måtte prøve gondolbanen også. En busstur rundt øya fikk vi også med oss.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BeritL_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PestanaBay, Diretor-Geral på Pestana Bay Ocean Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your preference and for your review, which is very important for us.

We are glad to know that you have enjoyed your holidays. Thank you for allowing us so.

Kind regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

et romslig flott hotel med meget bra al-inklusiv mat.Stedet ligger meget koselig til,med gratis bussforbindelse til sentrum t/r flere ganger i timen.fine romslige rom.flott badebasseng,men noe kaldt i vannet i desember.Har også trimrom med bra utstyr.Maten var meget variert og smakte perfekt.bra bar og godt utvalg..Husets PONCA må smakes.Nydelig.Det kan anbefales å leie en drosje for sightseeing.Kostet ca 1000 kr for en hel dag.En tur på ca.20 mil med god forklaring under veis.Anbefalt drosje kan nåes på tlf 351915172773 Jose .Meget hyggelig kar med gode kunnskaper om landet .
Et meget hyggelig og flott feriested og hotell som anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, frode67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PestanaBay, Diretor-Geral på Pestana Bay Ocean Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your preference and for your review on TripAdvisor, which are very important for us.

We are very happy to acknowledge all your satisfaction. Thank you for the opportunity given and for all your kind words. Our aim is to provide our guests with memorable moments to be treasured in the future.

We hope we have the chance to meet again in a near future!
With our best regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Check in var bra, effektivt og vennlige. Vi ble flyttet til nabohotellet Gardens og fikk suite. Dette virket veldig bra, og gledet oss veldig. Men første natten var ikke bra for alle. En måtte sove på sofaen for sengene var alt for harde, og en buss sto å pipet/rygget i 30 min. Greit at det kommer busser midt på natten, men trenger ikke å stå på revers i en halvtime. Vask av rommet var ikke bra, møkkete vinduer, benker på kjøkkenet og hår i badekaret. Vi sa i fra til resepsjonen som tilhørte hotellet om rengjøringen og sengen. De skulle fikse dette. Neste natt var heller ikke bra, de hadde lagt et teppe som overmadrass.
Frokosten var veldig bra, lunsjen og middagen var greit. Veldig bra fiskeretter, men lite/usmakelig kjøttretter. Det kan være greit å ikke ha fisk 2 ganger hver dag, men det var lite av annet utvalg og kjøttet som var der var seigt. Snacksen midt på dagen besto av mini baguett/brød med skinke eller ost, og en kake.
God underholdning på kveldene, men syntes dette var litt for høyt. De fleste gikk til slutt på grunn av dette. Uteområdet, bassenget og ved havet var fantastisk. Og gode tilbud til busser og slikt for å komme seg rundt på Madeira.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tommyk161
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PestanaBay, Diretor-Geral på Pestana Bay Ocean Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your preference and for your review on TripAdvisor, which deserved our best attention.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused during your stay. Please be advised that on request we could have moved you to another room. All your remarks will be forwarded to the departments in charge in order that our services can be improved.

Kind regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Vi har trivdes meget godt her, store fine rom og god mat. Serviceinnstillt betjening. God bussforbindelse inn til Funchal. God underholdning under middager. Anbefales på det beste!
Herlige dønninger fra Atlanterhavet og frisk sjøluft, meget gode turmuligheter.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Laila N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PestanaBay, Diretor-Geral på Pestana Bay Ocean Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your preference and for your review on TripAdvisor, which deserved our best attention.

We are very happy to know that you have enjoyed your stay in our company. Thank you for this opportunity and for your recommendation to future guests.

Hope we have the chance to meet again.
With our best regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser