Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 176
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Agoda.com
USD 239
USD 138
Vis tilbud
Expedia.comUSD 176
PricelineUSD 172
getaroom.comUSD 239
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 222)
Filtrer anmeldelser
4 224 resultater
Vurdering fra reisende
1 811
1 572
610
162
69
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 811
1 572
610
162
69
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 4 224 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell, men begynner å bli litt nedslitt. Vegg til veggtepper på rom og gang. På badet var sluken på både vask og badekar delvis tett. Dørhåndtak til balkongdøra hang og slang. Frokosten var utmerket.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Alf-Kåre G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018

Kjære gjest Alf-Kare G,

Jeg vil personlig, og på vegne av alle ansatte i Pestana Casino Park, takk for den tiden du har tatt for å svare på vårt spørreskjema, så vel som dine kommentarer.

Disse er et viktig poeng for å forbedre vår service.

Det er alltid en glede å vite at vi har møtt dine ferieforventninger med oss.

Det var en glede for oss å ha deg som gjest, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt feriested.

Med vennlig hilsen
Fernando Carriço
Enhetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2018

Hadde gleden av å være her en uke. Flott beliggenhet, flotte rom med havutstikt. Uteområdene var kjempefine og velstelte. Veldig hyggelig personale og veldig bra renhold på rom. Frokosten var fortreffelig og vi spiste middag (buffe) 2 ganger; 1 veldig go (Madeira) og 1 ikke så go etter vår smak. Reiser gjerne hit igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Colt1125
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2018

Kjære gjest "Colt1125",

Vi er glade for å høre at du har hatt ditt opphold hos oss. Dine positive kommentarer om oss har blitt veldig verdsatt, og vi håper hjertelig at reiseplanene tar deg tilbake til Madeira og til Pestana Casino Park-hotellet, så vi kan ha gleden av å hoste deg igjen for å tilby deg "livet ditt" .

Vennlig hilsen,
Fernando Carriço
Enhetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2018

Stort hotell med god beliggenhet ca 10 minutters gange fra Funchal sentrum:

Det vi likte:

- Beliggenhet
- Flott bassengområde
- Bra størrelse på rom
- Bra frokost

Det vi ikke likte:
- Svært dårlig AC. Vi ga beskjed til respepsjonen, men det ble ikke noe bedre.
- Noe støy og lukt fra cruiseskip som ankrer opp rett foran hotellet

Romtips: Anbefaler rom med havutsikt
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2018
Google-oversetting

Dear Guest "Svein_T",

First of all I would like to apologize for not being able to respond on your native language.

Thank you for choosing Pestana Casino Park and I appreciate that you took the time and effort to share your experience with us and sincerely apologize that we did not meet your expectations in certain areas.
I am sorry to read tha our AC offerings didn’t please you. I have shared your constructive feedback with my team as we continue to strive to not only meet but exceed our guests’ expectations.

On a positive note, I am very glad that you have enjoyed our location, pool areas, the size of your room and our breakfast.

When your travels bring you back to Madeira, I look forward to welcoming you back to stay with us again.

Kindest Regards,
Fernando Carriço
Unit Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2017 via mobile enheter

For et eldre par fra Norge var dette den optimale opplevelse! Kvalitet i alle ledd, spesielt må nevnes de som skaper atmosfæren, renhold, kjøkken, servering, resepsjon og alle de øvrige støttespillere. Vi gleder oss allerede til neste besøk.
A&O

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alf35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Manager på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017
Google-oversetting

Dear Guest "alf35",

First of all we apologize for not responding on your native language. We would like to thank you for your preference , make us really proud to know that we achieved your expectations. Our team works every day to achieve excellence and make the stay of our guests an unforgettable experience. We are very happy to know that you are one of our many customers to whom we managed to provide a memorable stay. We hope to receive you once again very soon .

Best regards
Fernando Carriço
Unit Manager​

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Her er det meste du trenger, veldig sentralt - noe støy fra vei og casino. Gammelt hotel men renovert, flott frokost, inne og uteområder. Rommet var veldig flott og renholdet var veldig bra, rommet ble også fikset på ettermiddag/kveld - god service

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christer65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2017

Kjære Gjest "christer65",

Bare et kort notat å takke deg for å bo på Pestana Casino Park Hotel, og for å ta noen av din dyrebare tid til å dele dine tilbakemeldinger om ferie opplevelse som vi nøye har lest alle dine meninger om oss og våre tjenester .Vi takker deg for din preferanse og vi håper å ha gleden av din bedrift på nytt i en ikke altfor fjern fremtid.

Beste hilsner,
Fernando Carriço
Leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser