Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Trip.com
USD 171
USD 134
Vis tilbud
Hotels.comUSD 159
PricelineUSD 155
getaroom.comUSD 171
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 215)
Filtrer anmeldelser
4 215 resultater
Vurdering fra reisende
1 808
1 570
608
161
68
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 808
1 570
608
161
68
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 4 215 anmeldelser
Anmeldt 2. desember 2018

Vi bestilte rom direkte via Hotellet, ved bestilling fikk jeg en pris garanti, fant jeg rommet billigere hos andre ville jeg få rommet for samme pris minus 5 prosent.
Vi bestilte for 14 dager, fant samme rom hos Trivago.no "loveholidays." 190 euro biligere og kontakte Pestana for å få satt ned prisen. Regnet med at dette skulle være en enkel sak, det var det ikke. Sendte mail med bilde av siden med pris i Norske kroner og regnet prisen om i Euro. Dagen etter fikk jeg melding om at de trengte bilde av siden i Euro. Front siden på Trivago.no er det mulig å forandre prisen til Euro, sendte bilde av siden. Fikk melding igjen at det var ikke godt nok. Det ble så mye om og men at vi kansellerte bestillingen og bestilte rommet via Trivago.

Når det gjelder selve hotellet, så virker både ganger og rom noe slitt. Resten av hotellet er flott med fine hager, ute områder med basseng og en flott utsikt over havnen.
Det er også et flott inne basseng med det meste.

Romtips: Rommene er helt greie, men er nok roligere nærmere sjøen (støy av trafikk på balkonger)
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, 777leifo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Park G, Diretor-Geral på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Kjære Herr,

Vi setter pris på tilbakemeldingen din. Vi beklager ikke å oppfylle dine forventninger og våre unnskyldninger for det. Selv om vi gjenkjenner noen av våre mangler, gjøres noen forbedrings- / rekalifikasjonsarbeid hvert år.

Vi håper at vi i fremtiden får muligheten til å motta og angre en mindre positiv ide om våre tjenester og vil at du skal kontakte meg for å håndtere din reservasjon personlig.

Med vennlig hilsen.
Fernando Carriço
Enhetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell, men begynner å bli litt nedslitt. Vegg til veggtepper på rom og gang. På badet var sluken på både vask og badekar delvis tett. Dørhåndtak til balkongdøra hang og slang. Frokosten var utmerket.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Alf-Kåre G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018

Kjære gjest Alf-Kare G,

Jeg vil personlig, og på vegne av alle ansatte i Pestana Casino Park, takk for den tiden du har tatt for å svare på vårt spørreskjema, så vel som dine kommentarer.

Disse er et viktig poeng for å forbedre vår service.

Det er alltid en glede å vite at vi har møtt dine ferieforventninger med oss.

Det var en glede for oss å ha deg som gjest, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt feriested.

Med vennlig hilsen
Fernando Carriço
Enhetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2018

Hadde gleden av å være her en uke. Flott beliggenhet, flotte rom med havutstikt. Uteområdene var kjempefine og velstelte. Veldig hyggelig personale og veldig bra renhold på rom. Frokosten var fortreffelig og vi spiste middag (buffe) 2 ganger; 1 veldig go (Madeira) og 1 ikke så go etter vår smak. Reiser gjerne hit igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Colt1125
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2018

Kjære gjest "Colt1125",

Vi er glade for å høre at du har hatt ditt opphold hos oss. Dine positive kommentarer om oss har blitt veldig verdsatt, og vi håper hjertelig at reiseplanene tar deg tilbake til Madeira og til Pestana Casino Park-hotellet, så vi kan ha gleden av å hoste deg igjen for å tilby deg "livet ditt" .

Vennlig hilsen,
Fernando Carriço
Enhetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2018

Stort hotell med god beliggenhet ca 10 minutters gange fra Funchal sentrum:

Det vi likte:

- Beliggenhet
- Flott bassengområde
- Bra størrelse på rom
- Bra frokost

Det vi ikke likte:
- Svært dårlig AC. Vi ga beskjed til respepsjonen, men det ble ikke noe bedre.
- Noe støy og lukt fra cruiseskip som ankrer opp rett foran hotellet

Romtips: Anbefaler rom med havutsikt
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Gerente på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2018
Google-oversetting

Dear Guest "Svein_T",

First of all I would like to apologize for not being able to respond on your native language.

Thank you for choosing Pestana Casino Park and I appreciate that you took the time and effort to share your experience with us and sincerely apologize that we did not meet your expectations in certain areas.
I am sorry to read tha our AC offerings didn’t please you. I have shared your constructive feedback with my team as we continue to strive to not only meet but exceed our guests’ expectations.

On a positive note, I am very glad that you have enjoyed our location, pool areas, the size of your room and our breakfast.

When your travels bring you back to Madeira, I look forward to welcoming you back to stay with us again.

Kindest Regards,
Fernando Carriço
Unit Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2017 via mobile enheter

For et eldre par fra Norge var dette den optimale opplevelse! Kvalitet i alle ledd, spesielt må nevnes de som skaper atmosfæren, renhold, kjøkken, servering, resepsjon og alle de øvrige støttespillere. Vi gleder oss allerede til neste besøk.
A&O

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alf35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FernandoA_Carrico, Manager på Pestana Casino Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017
Google-oversetting

Dear Guest "alf35",

First of all we apologize for not responding on your native language. We would like to thank you for your preference , make us really proud to know that we achieved your expectations. Our team works every day to achieve excellence and make the stay of our guests an unforgettable experience. We are very happy to know that you are one of our many customers to whom we managed to provide a memorable stay. We hope to receive you once again very soon .

Best regards
Fernando Carriço
Unit Manager​

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser