Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott tur med fin utsikt

Fin måte å komme opp til Monte på. Anbefaler ikke å gå ed til byen igjen, det er flere km med... les mer

Anmeldt 2 dager siden
trubadursveinjohanl
Luftig tur

Fantastisk utsikt! Avslappende tur ned etter vakker hagevandring eller levadavandring. Her ser du... les mer

Anmeldt 28. februar 2020
Hageinger
,
Sandefjord kommune, Norge
Les alle 15 492 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Madeira
fra USD 25,43
Mer informasjon
fra USD 27,64
Mer informasjon
fra USD 24,32
Mer informasjon
fra USD 37,59
Mer informasjon
Anmeldelser (15 492)
Filtrer anmeldelser
15 492 resultater
Vurdering fra reisende
8 234
5 591
1 348
208
111
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 234
5 591
1 348
208
111
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 15 492 anmeldelser
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Et must i Funchal, en fin tur opp og ned, men prisen er 16 EUR per voksen. Mye severdigheter på toppen. En fin tur i godvær.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Tormod D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Dette er et must i Funchal. Flott opplevelse. Man må ta denne taubanen for å nyte utsikten over Funchal. Anbefales virkelig.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Journey214882
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Vi trodde det ble lenge å vente ettersom billettkøen var lang, men på et lite kvarter var det vår tur. Det sto en fotograf å tok bilder av passasjerer inne i vognen som vi fikk tilbud om å kjøpe på toppen. Å takke nei var ikke populært.
Ellers en fin opplevelse med fin utsikt.
Vi kjøpte enveisbillett og tok et annet alternativ ned.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Canal-77-
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi reiste med barnevogn(spedbarn). Fikk en fantastisk utsikt over funchal og så rett ut i havet. 16euro tur/retur pr pers,spedbarn gratis.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 441benediktet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Vi tok taubanen opp til den tropiske hagen, hvor de hadde mange flotte utstillinger, i fantastiske omgivelser. Anbefales for alle og enhver.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, torh411
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser