Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Luftig tur

Fantastisk utsikt! Avslappende tur ned etter vakker hagevandring eller levadavandring. Her ser du... les mer

Anmeldt 28. februar 2020
Hageinger
,
Sandefjord kommune, Norge
Flott tur opp til Monte Tropical Garden

Vi tok taubanen opp til Monte og ned igjen etter et besøk i den tropiske hagen. Det var greit å... les mer

Anmeldt 25. februar 2020
Anne_Lene2014
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 15 167 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Madeira
fra USD 20,54
Mer informasjon
fra USD 30,04
Mer informasjon
fra USD 22,83
Mer informasjon
fra USD 34,84
Mer informasjon
Anmeldelser (15 167)
Filtrer anmeldelser
15 167 resultater
Vurdering fra reisende
8 066
5 496
1 310
195
100
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 066
5 496
1 310
195
100
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 15 167 anmeldelser
Anmeldt 17. november 2018

Dette er et must når en er i Funchal. Gondoltur til Monte , litt kaldt på toppen men mye å se der oppe. Like viktig som gondolturen er det å kjøre kjelke ned igjen. Langt og bratt å gå ned igjen etter kjelketuren . Kan være lurt å kjøpe tur - retur på gondolen , kjøre kjelketuren ned for så å ta taxi til toppen igjen og gondol ned igjen. Anbefaler turen.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Perkristian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Et must i Funchal, en fin tur opp og ned, men prisen er 16 EUR per voksen. Mye severdigheter på toppen. En fin tur i godvær.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Tormod D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Dette er et must i Funchal. Flott opplevelse. Man må ta denne taubanen for å nyte utsikten over Funchal. Anbefales virkelig.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Journey214882
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Vi trodde det ble lenge å vente ettersom billettkøen var lang, men på et lite kvarter var det vår tur. Det sto en fotograf å tok bilder av passasjerer inne i vognen som vi fikk tilbud om å kjøpe på toppen. Å takke nei var ikke populært.
Ellers en fin opplevelse med fin utsikt.
Vi kjøpte enveisbillett og tok et annet alternativ ned.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Canal-77-
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi reiste med barnevogn(spedbarn). Fikk en fantastisk utsikt over funchal og så rett ut i havet. 16euro tur/retur pr pers,spedbarn gratis.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 441benediktet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser