Veldig god luft å puste i.

Fantastisk by og omgivelser. Massevis av opplevelser. Hyggelige mennesker. Rolig og trygg by... les mer

Anmeldt 25. april 2024
IreneS2592
Trondheim, Norge
Flott tur med fin utsikt

Fin måte å komme opp til Monte på. Anbefaler ikke å gå ed til byen igjen, det er flere km med... les mer

Anmeldt 29. januar 2023
trubadursveinjohanl
Tønsberg, Norge
Les alle 15 725 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Madeira
1924 av 15 725 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fin dagstur. Tog gondolen opp og ned. Gikk gjennom den botaniske hagen i toppen før vi reiste ned igjen. Burde settes av noen timer

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, emiln2019
Anmeldt 10. januar 2019

Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet meg ved endestasjonen, men hva det nu enn måtte være, så fant jeg det ikke. Det var selvsagt en flott oversikt over Funchal når du reiste med taubanen, men der stoppet det. Det var ikke mer. Roser og fine planter finns over hele øya, så det er bortkastet å betale 30-40 euro for å se dem ved endestasjonen til taubanen.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Magne J
Anmeldt 23. november 2018

Et must om du skal se Funchal fra luften. Vi koste oss på tur opp med god utsikt. På toppen er det botanisk have og en restaurant. Du kan ta taubanen ned eller gjøre som oss, hoppe på en sledetur ned de bratte gatene 2 km ned, for så å gå resten av turen ned til Funchal sentrum.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, lstoras
Anmeldt 17. november 2018

Dette er et must når en er i Funchal. Gondoltur til Monte , litt kaldt på toppen men mye å se der oppe. Like viktig som gondolturen er det å kjøre kjelke ned igjen. Langt og bratt å gå ned igjen etter kjelketuren . Kan være lurt å kjøpe tur - retur på gondolen , kjøre kjelketuren ned for så å ta taxi til toppen igjen og gondol ned igjen. Anbefaler turen.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Perkristian
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Et must i Funchal, en fin tur opp og ned, men prisen er 16 EUR per voksen. Mye severdigheter på toppen. En fin tur i godvær.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Tormod D