Veldig god luft å puste i.

Fantastisk by og omgivelser. Massevis av opplevelser. Hyggelige mennesker. Rolig og trygg by... les mer

Anmeldt 25. april 2024
IreneS2592
Trondheim, Norge
Flott tur med fin utsikt

Anmeldt 29. januar 2023
trubadursveinjohanl
Tønsberg, Norge
Les alle 15 747 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Madeira
Anmeldt 29. januar 2023

Fin måte å komme opp til Monte på. Anbefaler ikke å gå ed til byen igjen, det er flere km med bratte gater. Resultat vonde bein.

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, trubadursveinjohanl
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Behagelig fremkomstmiddel for å komme opp i høyden. Vi brukte den for å besøke den botaniske hagen. Anbefaler å ta tur/retur hvis man ikke tar "sledeturen" ned... Sistnevnte var stengt når vi var der, og gikk de 4 km ned.. med livet som innsats. Bratt og høy fart på bilene, men morsomt å se da!

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, kmkv83
Anmeldt 28. februar 2020

Fantastisk utsikt! Avslappende tur ned etter vakker hagevandring eller levadavandring. Her ser du ned i småhager, takterrassser. Dingler over trafikkerte veier og nyter utsikten ned til havnen.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Hageinger
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Vi tok taubanen opp til Monte og ned igjen etter et besøk i den tropiske hagen. Det var greit å komme til, og turen opp var kjempefin.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Anne_Lene2014
Anmeldt 23. oktober 2019

Det var en opplevelse å sitte i de vognene og se på den fine utsikten ned til bye etter hvert som vi kom høyere og høyere

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Willy M