“Bra!!! Og nydelig service!!”
Anmeldelse av Taberna Ruel

Kjøkken: Portugisisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Dumpet tilfeldig innom for å spise lunsj. Fantastisk service, god mat og drikke. Sjarmerende!! Ekstra pluss for evne og vilje til å imøtekomme kresne barn!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Elisabeth S
Tiago T, Gestor de Relações com o Cliente på Taberna Ruel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Appreciate your feedback very much. We are happy you found it enjoyable. Your happiness is our main priority. Soon, we hope to see you!

Anmeldt 18. mai 2022

Vi fikk tilbud om å sitte ute og har derfor ikke kjennskap til hvordan det er inne i restauranten. Men, vår opplevelse var god. Vi bestilte Espetada, kjøtt grillet på laubærgrener. Smakfullt og godt! Vi valgte et enkelt tilbehør som chips og salat. Servitørene var hyggelige, serviceinnstilt- og oppmerksomme, ved bla å komme
uoppfordret med et pledd da det begynte å bli kjølig. Og det setter en frossenpinn stor pris på.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Canal-77-

Anmeldt 24. mai 2019 via mobile enheter

En relativt liten koselig restaurant som på dager med opphold setter ut bord i den trange gate mellom alle de ulike resturantene. Noe som gjør at man kan sitte å observere gatelivet mens man spiser, faller dette ikke i smak har de også en del bord innendørs.

Både servicen og maten var bra. Vi prøvde dagens fangst av fisk og fikk smake fire ulike sorter til en veldig god pris.

Her er det verd å spise hvis du har lyst å teste ut noen lokale fiskeretter.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, KjetilH264
Tiago T, Gerente de relações com clientes på Taberna Ruel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2019

The entire Taberna Ruel restaurant team was very happy to read your words. We strive every day for our guests to have a wonderful experience of Madeira Island flavours. As we want to surprise you again positively, do not forget to ask for the day suggestions. See you later!

Anmeldt 8. november 2018

Vi var blitt anbefalt restauranten gjennom Trip Advisor, men ble dessverre skuffet. Til tross for halvtomt lokale var det 5-6 servitører som løp fra det ene bordet til det andre, så det virket temmelig kaotisk organisert. Til vår tre-retters middag var det 5 servitører som var innom vårt bord. Hvitvin kom på bordet istedet for det bestilte rødvin. Maten var dårligere enn forventet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, JanErik87
Tiago T, Gestor de Relações com o Cliente på Taberna Ruel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

We wanted to ask you our sincerest apologies. We worked hard to maintain a high level of service, but certainly not in your case. Send us an email to info@tabernaruel.com because we would like to know more about your experience and see how we could improve it at a future opportunity. Thanks for your comment.

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Etter å ha spist noen herlige måltider i Lisboa og på madeira, Bla noen nydelige måltider med flott fado på sabor a fado gikk turen denne kvelden til taberna ruel. Her har vi spist en rekke ganger på tidligere ferieturer til madeira.
Vi har hørt at restauranten hadde tapt seg litt siden sist. Det vil vi avbekrefte umiddelbart.
Min kone pekte ut en fiskefilet av dagens fangst og jeg en t-bone steak med selvsagt mihlo frito og peppersaus. Dette var stek etter presisjon og alt smakte perfekt.
Betjeningen var også veldig proffe. Det er alltid hyggelig der i bakgården

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Bjornarv

Reisende som så på Taberna Ruel, så også på

Har du vært i Taberna Ruel? Del dine erfaringer!