Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enestående!”
Anmeldelse av Espettus

Espettus
Bestill bord
2
lør. 4.2.
20:00
Vurdert som nr. 41 av 836 Restauranter i Funchal
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Brasiliansk, Steakhouse, Internasjonalt
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. januar 2019

Super mat, super service og god atmosfære. Ingenting å klage på for vår del. Gikk ut derifra med lyst til å komme tilbake ved senere anledning.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, borgnogemi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (895)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 895 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Helt nydelig mat og super service.
Den ligger 200 meter fra Forum og kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Kjaate
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Vi har hatt gleden av å besøke Espettus 2 ganger i løpet av vårt opphold på Madeira. Både lunchen og middagen falt i god smak for samtlige av familiemedlemmene. Både maten og betjeningen var en positiv opplevelse. Så Espettus får våre varmeste anbefalinger.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Hylkjesvingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Espettus kan anbefales på det sterkeste! Fantastisk god og spennende mat, flott service. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, 178metteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Er i Funchal for andre år på rad. Beste service og mat så langt. I tillegg ble vi påspandert drosjetur til hotellet. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2016
Takk, JanGraesli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Joe L, Owner på Espettus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2016
Google-oversetting

Thank you for the compliments and kind review. Your kind words is what uplifts our work and dedication. Obrigado

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Espettus, så også på

 

Har du vært i Espettus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.