Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av NoitEscura

NoitEscura
Bestill bord
2
lør. 4.2.
20:00
Vurdert som nr. 32 av 836 Restauranter i Funchal
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 27
Kjøkken: Portugisisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Lite koselig spisested. Litt anonymt beliggende, men fantastisk god mat og serdeles hyggelig og behjelpsom betjening. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, haraldviktor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GCS_RP, Gestor de Relações Públicas på NoitEscura, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019
Google-oversetting

Dear haraldviktor,

Many thanks for your visit, preference, and for taking a little of your time to evaluate and recommend our restaurant, where you will always be very welcome!
True, our location is not on the Main Street, but we work with what we have and do our best to tell you where we are. On the positive side, this location allows us to have a quieter environment than in the busy street of Santa Maria, complemented by our large dining room.
We hope to have the honor to welcome you soon!

Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 124)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 124 anmeldelser

Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Anbefaler fisken! Spiste lunsj i restauranten som ligger i en koselig bakgate. Familiedrevet for både lokale og turister. Tommel opp.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Nomadcruising
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GCS_RP, Gestor de Relações Públicas på NoitEscura, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2018
Google-oversetting

Hello Nomadcruising,

Thank you for your evaluation. Your words are an incentive for our entire team.
We hope to earn your preference once again and offer you an even better experience at the next opportunity.

Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2018 via mobile enheter

Vi spiste grillet laks og codfish, det siste var det beste. Laksen var tørr, og ble servert som skivet. Grønnsakene var overkokt. Codfishen var helt på det jevne.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, kristinmelir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GCS_RP, Gestor de Relações Públicas på NoitEscura, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2018
Google-oversetting

Hi Kristin Meli R,

Thank you for your evaluation, which is crucial for our constant improvement process.
All constructive criticism is welcome, as these are viewed by us with humility and above all as an excellent opportunity for improvement. Unfortunately, your evaluation does not seem to fall within this scope, judging by the way it generalizes, revealing an intention somehow defamatory and incomplete.
We believe that even if there has been a failure in the service at any given time, or even a dish that does not meet expectations, this does not justify this type of unpleasant considerations and that call into question the seriousness of dozens of professionals.
We cannot fail to point out that at the time we took the liberty of offering you new vegtables and correcting our mistake, in which your response was that it was just as well.
Regarding salmon and the codfish, we can assure you that both had the same weight that we use as reference for serving our dishes, 300grs in the case of the salmon. Sometimes in these cases, foods may be thinner in their thickness, but become longer in their size.
We will question our staff and take the necessary steps so that what you have mentioned will not be repeated. However, we must point out that if you had alerted us to what happened at the time and place and gave us the opportunity to do right, you certainly would not have left NoitEscura with this perception, since we do everything in our power to provide a memorable experience to all our customers.
Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2018 via mobile enheter

Meget god mat til hyggelige priser. Imøtekommende og vennlig personal. Trivelig miljø i gamlebyen i Funchal.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Inger K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GCS_RP, Gestor de Relações Públicas på NoitEscura, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2018
Google-oversetting

Hello Inger K,

We appreciate all your words and your evaluation. It is with great pride that I share this review with all our staff.
We hope to have the opportunity to welcome you again and make your experience even better.

Greetings and come back allways!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Svært god mat, tradisjonell, ekte, ikke unødvendig staffasje. Hyggelig betjening. Noen få bord ute. Anbefaler espadaen.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 123Norwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GCS_RP, Gestor de Relações Públicas på NoitEscura, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2017
Google-oversetting

Hello 123Norwegian,

Thank you for your evaluation. Your words are an incentive for our entire team.
We hope to earn your preference once again and offer you an even better experience at the next opportunity.

Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på NoitEscura, så også på

 

Har du vært i NoitEscura? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.