Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bare ahhh! ”
Anmeldelse av O Calhau

O Calhau
Bestill bord
2
ons. 4.8.
20:00
Vurdert som nr. 116 av 783 Restauranter i Funchal
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, nydelig sangria, nydelig service. Anbefaler tapasen. Maten og drikken ble laget mens vi ventet. Prisen for 10 biter tapas var helt grei da det var mer enn nok mat til lunsj for to.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ecovb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (632)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 632 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2016 via mobile enheter

En perle av en lunsj-restaurant i sentrum. Bittelitt utenfor turist-gatene. Avslappende og rolig stemning. Topp mat. Vi må også prøve en middag her...

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 176geirh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2015

Utrolig koselig restaurant, både til lunsj og middag. Pastarettene er helt fantastiske! Behagelige servitører og god mat. Lunsj til rundt 5 € og middag til under 15€

Dato for besøk: september 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helene911991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2015

I en sidegate bak katedralen i Funchal ligger denne koselige restauranten, med en herlig meny bestående av både tradisjonelle, utradisjonelle retter og en del tapasretter. Selv liker jeg godt både hamburgerne og Carbonara, den siste laget med penne. Omsorgsfull betjening sørger for en flott stund, og restauranten er vel verd et besøk!

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JohnAstana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2015 via mobile enheter

Hit må du/dere gå. Til og med alene, er det hyggelig å være her. Blomster og lykter henger fra parasollene ute, og gir en ekstra god stemning til middagen på kveldstid.
Jeg har også vært her på dagtid og spist en fantastisk mudcake med kirsebær.
Anbefales!

Takk, Anne-Christine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
O Calhau F, Community Manager på O Calhau, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2015
Google-oversetting

Thank you for your review.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i O Calhau? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din