Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Cristiano Ronaldo Tour
3

Bestill på forhånd
fra
USD 49,90
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve CR7 Museum på
fra USD 49,90
Mer informasjon
fra USD 57,11
Mer informasjon
fra USD 44,36
Mer informasjon
fra USD 49,90
Mer informasjon
Anmeldelser (1 790)
Filtrer anmeldelser
1 790 resultater
Vurdering fra reisende
655
611
351
100
73
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
655
611
351
100
73
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 790 anmeldelser
Anmeldt 24. november 2016

Museet er nå plassert i samme bygg som hotellet "Pestana CR7 Funchal" nede på strandpromenaden/cruisekaia og er et must for alle CR fans og andre fotballinteressert. Men, historien om Cristiano Ronaldo er også en del av Madeiras historie som alle bør få med seg.

Dato for opplevelse: november 2016
1  Takk, IvarS70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2016

Christiano Ronaldos museum er plassert i i museet "CR7" som ligger nede på en av kaiene der cruiseskipene legger til. Ronaldo er medeier i hotellkjeden "CR7" sammen med Pestana Group. Museet inneholder Ronaldoos personlige trofeer samt kopier av alle mesterskapspokaler, Champions League pokaler etc. han har vært med på å vinne for Real Madrid, Manchester United m.fl.. Imponerende samling! Dessuten mange fotografier, fotballer, fotballstøvler og andre gjenstander knyttet til hans fotballkarriere. Anbefaler alle å besøke museet!

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, JanErik87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Var innom her i ferien,var ikkje personlig det heilt store,men det er klart at eg du stor fan av Ronaldo,er det sikkert eit must...pokaler, baller,medaljer osv som han har fått opp igjennom karrieren.

Dato for opplevelse: juli 2016
2  Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mars 2016 via mobile enheter

Det ligger i ordet at her er der Ronaldo som er i fokus. Dem som jobber der er flink å hjelpe slik at man får med seg alt dem har laget rundt museet. Her kan man se alle ballene som Ronaldo har scoret hattrick med bland annet. Pluss masse mer......

Dato for opplevelse: mars 2016
2  Takk, Lasse W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2015 via mobile enheter

Et helt ok museum dersom man er stor fan av Christiano Ronaldo. Mange pokaler, drakter og medaljer utstilt i tillegg til en voksfigur. Ikke stort og det har begrenset verdi å se på pokaler.

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, MKV84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser