Full-Day Madeira Nordvestkysten Safari fra Funchal
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Safari Madeira Island på
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Fantastisk og morsom tur med safari madeira Island anbefaler på det sterkeste og booke en tur! Med mat og drikke inkludert

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, rebeccasL912LJ
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Var på en skikkelig artig tur med Ricosido i dag. En artig sjåfør som kjente omtrent alle vi møtte langs veien! Han tok oss med på en livlig tur gjennom terreng der du ikke skulle tro biler kunne komme fram. Dyreliv, frukter, blomster og urter. Utsiktstopp som var nydelig og ett koselig stopp ved en lokal fjellbar som serverte oss en kjempe god drink! Kanon tur som virkelig er å anbefale!

Takk, Susanne K
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra tur! Dyktig guide og sjåfør! Vi dro innom flere severdigheter, kjørte gjennom eucalyptus skog og besøkte en fjellbar. Ble 2 etapper med offroadkjøring, dette var som ventet veldig artig! Det hele ble avsluttet på toppen av øyas vulkan. Ble veldig overasket over turens innhold, dette anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 767steffenv
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Flott Jeep tur i området vest for Funchal. Camara de Lobos, Nonnenes dal, turen Gikk gjennom jordbrukslandskap, kystlandskap og offroad i skogen med eukalyptus trær. Vår sjåfør Edgar var en ypperlig guid og dyktig sjafør

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, PetterS935
Anmeldt 18. juli 2015

Flott tur til noen fantastiske steder. Kunnskapsrik og meget hyggelig guide. Vi har vært på to turer med dette firmaet nå, først med Doris og nå Richard, til hver sin side av øya. Begge ganger har turen overgått våre forventninger, med kul offroadkjøring, fantastiske severdigheter, super service og god lunsj inkludert.

Dato for opplevelse: juli 2015
1  Takk, Livirene82