Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve True Spirit på
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Veldig kjekk tur! Sjåføren var presis. Vi køyrde i ein jeep med opprulla tak i det pene vêret. Grei guiding og passeleg lange stopp. Høgdepunktet var offpist-køyring i jungelliknande terreng.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, astridapalsetv
Anmeldt 16. desember 2019 via mobile enheter

Denne opplevelsen er nok den beste vi har hatt på Madeira. For en tur! For en opplevelse og for en guide! Denne turen med vår fantastiske guide Tony er noe vi sent kommer til å glemme. En opplevelse hvor du kommer bort fra de tradisjonelle turiststedene og får virkelig sett hva Madeira er god for. Lærer mye nytt du ikke ante fra før, med en guide som lære forteller deg alt det er verdt å vite samt litt til. Alltid i godt humør. Denne turen er virkelig å anbefale! Deilig å bli hentet på hotellet får deg en fin tur offroad i skogen før en fantastisk vinsmaking med utrolig god vin fra Madeira hvor du blir vist rundt og forteller deg utrolig mye om hvordan produksjonen foregår. Ikke gå glipp av dette!!

Takk, 606larsl
Anmeldt 13. juli 2019

Flott, variert tur. Flink guide på skogsvandringen. Morsomt med offroadkjøring. Gøy om vinproduksjon

Dato for opplevelse: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Tove14
Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

Hei
Vi tok turen med R&R. For noen flotte og lokalkjente guider. En fantastisk flott tur. Mye morro. 👍🏻
Åshild og Anne

Takk, Anne-Gro R
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk flott opplegg og opplevelse med Rui, torsdag 25. Hyggelig, interessert og morsom gutt, som gjerne ville vise oss alt som var mulig å vise frem. Offroad og asfalt! Tusen takk for en kjempefin dag! Marianne og Knut

Takk, Marianne Witzøe B