Bra atmosfære, variert meny, hyggelig og oppmerksomme betjening, fantastisk mat. Anbefaler et besøk .
Mye godt og variert på menyen. Særlig kofta curry falt i smak. Rask og effektiv service, men mye å hente på service. Pent og rent lokale.
Restaurant rett utenfor La Cala de Mijas. Utrolig god indisk mat og hyggelig betjening. Ikke billig restaurant, men kan anbefales.
Servicen var veldig bra, høflige og smilende servitører
Hadde lamb phal som var god og sterk , min kone spiste kylling tikka. Alt var velsmakende og tiltalende.
Hyggeligt sted som absolutt kan anbefales
Tak for dit fine review og anbefaling. Vi er glade for at høre I nød jeres besøg i vores restaurant og vi håber at får fornøjelsen af jeres besøg igen i den nære fremtid.
Thank you for your kind review and recommendation. We are happy to hear You enjoyed coming to our restaurant and we hope to see You again soon.