“Uengasjert og uoppmerksom betjening, meny det er vanskelig å orientere seg i og dårlig kvalitet i alle ledd”
Anmeldelse av Pura Asia

ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 40 av 146 Restauranter i La Cala de Mijas
Anmeldt 9. mars 2024 via mobile enheter

Rask betjening, men servitørene er uoppmerksomme og fremstår lite engasjert, tross tilsynelatende mange på jobb og få gjester. Mange retter på menyen og vanskelig å orientere seg, innslag fra hele det asiatiske kontinent, der en får ingen svar på spørsmål eller oppfølging under bestilling - kun mekanisk innhenting av bestilling uten veiledning eller tips tross spørsmål om dette. Bestiller Plato de la casa(Special duck), står ingen videre beskrivelse av dette. Får and i soyasaus, altfor salt og uten grønnsaker eller annet tilbehør preget av halvfabrikat. Må etterbestille ris da det ikke var inkludert, til tross for at dette er helt nødvendig for å fortære maten (uten at det var tydelig for oss, og heller ingen advarsel fra servitøren).

Fremstår billig, men oppleves dyrt i forhold til produktet leveres. Finnes bedre alternativer i nærheten.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, garde2018

Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Kjeltringer. Styr unna! Maten var grei, men når regningen kom, oppsto sjokket.
Hadde stort sett doblet all drikke og da var det ingen tastefeil ,for det var konsekvent!
Mulig vi ser enkle ut, men heldigvis kan vi addisjon slik at vi kan se om vi blir lurt eller ikke.
Reaksjonen etter de ble konfrontert med dette var også skuffende, kun sorry.
Det var første og siste besøk her, og til andre som tenker seg dit: Gå en annen plass.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, yesrune
Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

God mat, men sjekk regningen godt. På vår regning sto det 4 øl isten for 2, 2 rødvin isteden for 1, og 2 hvitvin isteden for 1.

Reidun

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Klok70
Anmeldt 19. september 2022 via mobile enheter

Bestilte meny A for 2 til 30 Euro. Det var mer enn nok mat og jeg vet rett PG slett ikke hvilken av hovedretten jeg skal si smakte beste. Dette var en stor pg hyggelig overraskelse litt utenfor sentrum. Veldig hyggelig og bra service. Anbefales! 😀

Dato for besøk: september 2022
Takk, 692sveins
Anmeldt 6. august 2019

Var her i dag for andre gang denne uken. To voksne og to barn. Nydelig mat,mye mat, og greie priser. Personalet var veldig oppmerksomme og hyggelige. Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Birgitte M

Reisende som så på Pura Asia, så også på

La Cala de Mijas, Mijas

La Cala de Mijas, Mijas

Har du vært i Pura Asia? Del dine erfaringer!