“Svarte ikke til forventningene”
Anmeldelse av Olivia's La Cala

Olivia's La Cala
Vurdert som nr. 73 av 145 Restauranter i La Cala de Mijas
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt stedet, men maten svarte ikke til forventningene. For dyrt i forhold til hva vi fikk servert.

Takk, HarrietRyd

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Flott sted, god mat. Veldig dårlig service . Velter glass over gjester , dobbelt fakturerer osv. Sørg for å ikke la servitørene servere lenge før dere gjør opp.. ventet lenge på siste feil fakturering, fikk aldrig noe tilbake. Passer best til fest der alt gjøres opp i baren

Takk, TomRoarNilsen
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi var i flere år faste kunder her, men beklageligvis har det tapt seg så mye siste året at vi nå ikke finner det verdt å bruke penger der lenger. Prøver å holde høy klasse, men blir litt «Harry» rett og slett!

2  Takk, torandr_n
Anmeldt 4. november 2017 via mobile enheter

Et greit sted for å spise. God mat med fornuftig priser. Grei betjening som gir det du forventer. Stedet anbefales!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, travelmann3
Anmeldt 6. februar 2017 via mobile enheter

Hørt mye om Olivia i La Cala, det sto ikke tilbake for noe! Kjempeflott mottakelse og spørsmål om vi ville slappe av i baren først litt, det valgte vi. Kjemperask servering av ønsket drikke og snacks. Så var det over til middagsbordet, her ble vi godt informert om meny med musikk i bakgrunn. Kjempefin servering og smak var det også på alt.
Det eneste man må ha i bakhodet er at man må tolerere litt liv og røre med dans og musikk i samme lokalet.
Skal garantert tilbake her!

Dato for besøk: februar 2017
Takk, anMart0n

Reisende som så på Olivia's La Cala, så også på

La Cala de Mijas, Mijas

Har du vært i Olivia's La Cala? Del dine erfaringer!